Frizura Kim Kardašijan predmet podsmeha na mrežama: Umesto pohvala porede je sa ovim likom iz "Šreka"

Olja Jelić Vesti 19.08.2023 14:55 0

Nova frizura Kim Kardašijan je glavna tema društvenih mreža

Kim Kardašijan

Profimedia

Kad Kim Kardašijan napravi novu frizuru, društvene mreže "eksplodiraju". Bez obzira što nosi popularni bob koji je već neko vreme u trendu, 42-godišnja rijaliti zvezda je glavna tema širom sveta. Sve se dogodilo kada je objavila snimak u kom je promovisala svoju liniju brushaltera. Umesto pohvala, Kim je dobila poređenje sa omraženim likom iz "Šreka".

 

 

Reč je o Lordu Farkadu, a mnogi su je uporedili i sa Vilijem Vonkom. "Ok, Lord!", "Šta kad pošalje magarca da spase Fionu od zmaja? Šta onda?", "Mislila sam da Timoti Šalame glumi novog Vilija Vonku", "Oni su isti", "Mislim da joj ovo nije bio plan", "Ono kad ne ide sve onako kako si zamislio", samo su neki od komentara koji su nasmejali korisnike društvenih mreža.

 

 

Podsetimo, Kim je tokom godina menjala frizure, ali je zaštitni znak njenog izgleda, osim zadnjice, bila i lepa kosa koja je oduvek prirodna. Kad god je menjala boju kose, uglavnom su to bili tonovi između crne i čokoladno braon boje. "Uvek stavljam sprej za volumen pre feniranja. I stalno menjam vrstu šampona za kosu. Ako koristite iste stvari svaki dan, vaša kosa se navikne na to i gubi svoj prirodni sjaj. Tako da menjam proizvode svaki drugi dan", rekla je Kim svojevremeno na svom oficijalnom sajtu i dodala:

"Takođe, ne perem kosu svaki dan. Često pranje skida kosi njena prirodna ulja i kosa postaje suva i lomljiva. Stalno koristim ulje za kosu, koje stavljam na vrhovima. To stvarno pomaže! Ako ste na suncu ili u bazenu, obavezno stavite ulje. Kosa izgleda kao da je mokra, ali se istovremeno hidrira i zaštićena je od sunca", rekla je Kim Kardašijan.

Suzy VA

 

Komentari (0)
Loading