Biljana Tipsarević je smršala 30 kilograma uz pomoć ove ishrane: Izbacila je jednu namirnicu i dovela liniju do savršenstva

Olja Jelić Vesti 16.08.2023 18:54 0

Biljana Tipsarević nakon druge trudnoće imala je problem sa viškom kilograma

Biljana Tipsarević

ATA Images

Modna dizajnerka Biljana Tipsarević i njen suprug, teniser Janko Tipsarević, imaju dvoje dece - ćerku Emili i sina Nou, koji je na svet došao 2020. godine. U drugoj trudnoći Biljana se ugojila 30 kilograma, a budući da višak nije tek tako nestao posle porođaja, potražila je pomoć nutricioniste.

"Pridržavam se nutricionističkog plana, morala sam da se odreknem stvari koje jako volim. Odrekla sam se svojih tajnih zadovoljstava zarad vitke linije, a moj slatki greh su peciva i hlebaste stvari", rekla je jednom prilikom za medije kreatorka, koja je iz ishrane izbacila ugljene hidrate i šećer, i upravo u tome je njena glavna tajna.

 

 

"Imam doručak, užinu, ručak i večeru. S tim što večeru često preskačem ili ne jedem posle 18 sati, osim ako idem u restoran s mužem, prijateljima ili na neku proslavu. Pijem puno detoks sokova i vode. S obizirom na to da skidam kilograme dobijene u trudnoći, moram izuzetno da pazim šta jedem, pa se trudim da šećer uopšte ne unosim", otkrila je tada za "Story" Biljana.

U početku joj je, priznala je, bilo teško da se privikne na nov režim, ali se vremenom navikla na zdravu ishranu.

 

 

"Svašta nešto se nalazi na mojoj trpezi. Bitno je da je sve bez šećera. Moj metabolizam je navikao na to i trudim se da ispoštujem sva pravila koja su mi bitna. Na početku je bilo teško, ali kada se naviknete na taj režim ishrane, nemate tu potrebu za bilo kojim vidom šećera, što ne znači da se ponekad neću opustiti za dušu. Možda pojedem i neki slatki kolač, ali neću preterivati", istakla je.

Biljana Tipsarević je i putem društvenih mreža govorila o problemu sa kojim se većina žena suočava nakon porođaja, kada kilogrami sporo odlaze.

Biljana Tipsarević

Printscreen/Youtube

 

 

"Posle mnogo meseci konačno sam se našminkala, obukla sam modele iz moje nove kolekcije koje su mi moje ženice pravile po meri, jer višak od 17 kg je i dalje tu, ali ono što je važno srećna sam i ne stresiram se oko bilo čega, prirodno sve dođe na svoje, vremenom", napisala je jednom prilikom.

Komentari (0)
Loading