Ana Ivanović u svetu modelinga: Najlepša Srpkinja pozirala u zanosnoj i šik odevnoj kombinaciji

Olja Jelić Vesti 13.08.2023 18:00 1

Zanosnom odevnom kombinacijom oduševila je svoje pratioce

Ana Ivanović

Printscreen/Instagram

Ana Ivanović važi za jednu od najlepših sportistkinja sveta i to ne kažu samo u Srbiji. Još jednom je pozirala ispred kamere i zablistala.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

 

Poznata je po svojoj prirodnoj lepoti koju neguje i mninimalno ističe šminkom. Nije retkost videti Anu Ivanović i bez šminke – izgleda zaista besprekorno. Njen stil je vrlo damski, elegantan ali bez truda, retko prati trendove ali ne krije da obožava modu.

Čini se da je jedna modna kuća to prepoznala, te je izabrala Anu za predstavljanje nove kolekcije.

U najnovijem Instagram postu koji je sinoć objavila na svom profilu, teniserka je vešto pozirala ispred kamere u ženstvenoj i svedenoj osevnoj kombinaciji.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

 

Neverovatne farmerke ravnog kroja u tamnoplavoj boji nosila je uz romantičnu plavu bluzu sa dugmićima. Ispod bluze nazire se veliki zlatni lanac. Kada je u pitanju aksesoar za glavu – potpuno je u stilu njene sportske karijer jer se odlučila za tamnoplavi bejzbol kačket.

Ali ono što čini ovaj stil tako gracioznim su vrlo lepe bele salonke sa niskom štiklom.

 

Komentari (1)
Loading
Vasar Tastine
14.08.2023 06:16

Ova mi tako ide na nerve, uvek ista poza, uvek ista facijalna ekspresija, blejacica i sta je tu interesantno. Ko je nju proglasio za najlepsu srpkinju!? Ajde da se necim bavi pa covek da ima sta da procita. Ok, bila teniserka i sada sta je?