Povratak Bele Hadid: Supermodel se nakon višemesečne pauze vraća osvajanju modnih pista

Olja Jelić Vesti 11.08.2023 11:05 0

Pohvalila se videom sa seta.

Bela Hadid

Foto: AP

Bela Hadid vraća se modelingu.

Nakon višemesečne pauze zbog intenzivnog lečenja lajmske bolesti, supermodel je juče u TikTok snimku otkrila da se zvanično vratila manekenstvu. Snimak prikazuje Belu dok sedi iza kulisa na setu. Nosi biserno beli set od satena, otvoreni top sa čipkanim detaljima i kratak šorts, sa mejkapom u punom zamahu svetlucavo-zlatnih tonova i talasa u kosi.

 

@babybella777

First day back on set in 5 months! ♬ Sprinter Dave x Cench - Spotify Audios

 

„Prvi dan na setu nakon pet meseci“, napisala je.

Bela je nedavno objavila na svom Instagramu da je sada konačno zdrava, nakon višegodišnje zdravstvene borbe. „Živeti u ovom stanju, koje se pogoršavalo s vremenom i napornim radom dok sam se trudila da učinim sebe, svoju porodicu i ljude koji me podržavaju, ponosnima, dotuklo me je na načine na koje ne mogu ni da objasnim. Biti tako tužna i bolesna sa svim blagoslovima/privilegijama/prilikama/ljubavlju oko sebe bila je najkonfuznija stvar ikada. Ono što želim da podelim sa vama je: 1. Dobro sam i ne treba da brinete, i 2. Ne bih ništa menjala.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)

 

 

Ako bih morala ponovo da prođem kroz sve ovo, da bih stigla gde se sada tačno nalazim, konačno zdrava, uradila bih sve to ponovo. To me je učinilo ovakvom kakva sam danas. Pokušala sam da izaberem najpozitivnije slike (za objavu) koje sam mogla, jer koliko god ovo iskustvo bilo bolno, rezultat je bio najprosvetljujuće iskustvo u mom životu ispunjeno novim prijateljima, novim vizijama i novim stanjem uma“.

Poruka, nakon koje je bilo jasno, da je njen skoriji povratak modelingu zagarantovan.

Komentari (0)
Loading