Kim Kardašijan uhvaćena u laži: Objavila fotke, pa brže bolje obrisala, ispod kupaćeg nosila steznik

Olja Jelić Vesti 11.08.2023 10:27 0

Kim Kardašijan je obrisala seriju fotografija nakon što je uhvaćena u laži

Kim Kardašijan

Printscreen/Instagram

Kim Kardašijan je podelila seriju fotografija na svom Instagramu, da bi ih potom brže-bolje obrisala nakon što su fanovi primetili da joj na jednoj od njih "viri" steznik kao i da na drugoj ima čudnu boju kože. 

Naime, slavna rijaliti zvezda i preduzetnica oglasila se na svom profilu uz reči: "Volim kada nađem stare fotografije na svom telefonu", podelivši fotografije koje su nastale u prošlosti. 

 

 

Promenila boju kože

Na nekim fotografijama mnogima nije promakla boja njene kože koja je izrazito tamna zbog čega je optužena za blackfishing.

"Koje rase se ona pretvara da jeste?", glasi jedan od komentara. "Ona ovde zaista izgleda kao da je crnkinja ili meleskinja. Mora da prekine sa ovim. Tako je je*eno poremećena", odgovorio je drugi korisnik.

 

 

Ovo nije prvi put da je Kim optužena da namerno prisvaja crnačku kulturu svojim izborom mode i lepote, a u prošlosti je već bila na meti kritika zbog identičnih postupaka. 

Fotošopiran steznik

Drugi problem javio se nakon fotografije na kojoj Kim pozira u jednodelnom kupaćem sa dubokim izrezom. Na objavi Kardašijanka izgleda fantastično, sa savršenom figurom peščanog sata, bez trunke viška, celulita ili slično. Međutim, u trenutku kada su fanovi zumirali fotografiju nakon što im se "belji" deo na kukovima učinio čudnim, istina je otkrivena.

Kim je bez blama nosila providni steznik iz svoje kolekcije ispod kupaćeg, a potom fotošopirala ivice, doduše nespretno. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SKIMS (@skims)

 

 

Uprkos tome što je brzo izbrisala objave, korisnici Reddita su brzo skrenuli pažnju na problem na nozi. "Hodajuća laž", "Vidi joj se na nozi šav", "Trebalo je da ovo prepusti profesionalcima", "Ja sam fotograf i ovakve beline nastaju kada se kopira koža sa jednog dela. Ona je definitivno fotošopirala fotografiju da se ne vidi da nosi steznik"... samo je delić komentara.

I zaista, kada se zumira fotografija, jasno se vidi da Kim zaista nosi steznik ispod kupaćeg, te je jasno zašto je ovako nešto razbesnelo pratioce. 

Kim je neko ko godinama postavlja nerealistične standarde kada je reč o izgledu tela, i uporno tvrdi da zaista tako izgleda, iako je činjenica da su sve objave na njenom profilu fotošopirane, dok u realnosti izgleda drugačije.

Komentari (0)
Loading