Žena koja zna šta je dobar modni stil: Četiri autfita Ilde Šaulić koji su nas oduševili

Olja Jelić Vesti 09.08.2023 19:23 0

Osim anđeoskim glasom, Ilda Šaulić nas osvaja svojim modnim stilom

Ilda Šaulić

Printscreen/Instagram

Ilda Šaulić je poznata po svom raskošnom, anđeoskom glasu. Ali ono što posebno oduševljava sve ljubitelje mode jeste njen stil. Ona je poznata po eleganciji, njen zaštitni znak su haljine koje savršeno zna da iznese.

Ilda je dugo živela u Parizu, gde je samo nadogradila svoj već istančen modni ukus. Odaje ukus prave dame i neretko je proglašavana za najbolje obučenu ženu na našim prostorima. 

Elegantno, prefinjeno i trendi, tako bismo opisali njen stil. 

Ako vam nedostaje inspiracije njen Instagram predstavlja pravu modnu riznicu, gde svaka žena može pronaći kombinaciju po svom ukusu. 

U nastavku vam donosimo nekoliko stajlinga Ilde Šaulić po našem izboru koji su nam privukle pažnju.

1. Njen prvi autfit koji nam je privukao pažnju je haljina A kroja sečena ispod grudi na pepito kocke koje su jedan od naprolaznih trendova. Sve je upotpunila sa crnim kožnim pojasom, a odabir cipela u sličnom dezenu je pokazao da Ilda ne zna za grešku.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ilda Saulic (@ildasaulic)

 

2. Drugi autfit je duga žuta haljina, koja je imala svetlucave detalje na ramenima. I sama pevačica je rekla da je žuta njena boja. Frizura je bila jednostavna, kosa je slobodno padala, a jednobojnu kombinaciju je razbila šarenim salonkama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ilda Saulic (@ildasaulic)

 

3. Treći stajling je mini haljina sa interesantnim printom, Motivi Merlin Monro učinili su ovu haljinu upečatljivom, a kosa je bila pokupljena u punđu sa jačom šminkom koja je istakla njenu lepotu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ilda Saulic (@ildasaulic)

 

 

4. Ilda voli da ponese i elegantna odela. Ova kominacija se sastoji od pantalona i sakoa, a svilena bluza u svetloplavoj boji je dodatno istakla Ildinu eleganciju. Kosa u stilu četrdesetih godina je idealan izbor uz ovakav stajling. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ilda Saulic (@ildasaulic)

 

Ilda Šaulić zna sva pravila dobrog stila i primer je kako jedna dama treba da se  oblači. Svaka njena modna kombinacija je priča za sebe u koju je utkala svoj istančen ukus. Zaista, kada je moda u pitanju, nema joj ravne. 

 

Komentari (0)
Loading