Žizel Bundšen zna kako da privuče pažnju: U haljini sa dubokim dekolteom izgleda kao milion dolara

Olja Jelić Vesti 09.08.2023 17:05 0

Žizel Bundšen je pokazala jednu od svojih najatraktivnijih haljina.

Žizel Bundšen

Printscreen/Instagram/Gisele

Žizel Bundšen osim što važi za jednu od najlepših žena sveta, oduvek je bila poznata i kao dama sa veoma istančanim stilom. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele)

 

Doduše, u poslednje vreme najviše u medijima zbog jednog drugog povoda. Njen bivši partner Tom Brejdi, jedna od ikona američkog fudbala, našao je novi ljubav. I to ne bilo koju, već slavnu lepoticu Irinu Šajk. 

Tako da su se mediji dosta bavili time kako je Žizel dočekala i reagovala na njihovu vezu.

U svakom slučaju Žizel je sad slobodna dama, a i njen poslednji autfit je bio u tom duhu - potpuno zavodljiv. Drugim rečima, ako nekoga želite da zavedete - onda je ovaj autfit pun pogodak. 

Zanosna manekenka je na jednoj kampanji u Sao Paulu ponela crnu dugačku haljinu.

Ovaj komad je bio jako uzan, te je do izražaja mogla da dođe izvajana figura Brazilke. Model je bio bez rukava, ali je ipak najupadljiviji deo bio izuzetno dubok dekolte. 

Mnoge dame imaju izvesnih problema sa dubokim dekolteima, pošto nekada bez namere za to - izgledaju malo provokatvnije nego što bi to želele. 

Kod Žizel to nije slučaj, pa je na ovaj način dala lep primer kako komadi sa dubokim dekolteom mogu da izgledaju jako otmeno i pristojno.

Uz sve to, Žizel je imala i specijalan dodatak. Crne otvorene cipele sa visokom štiklom koje su maestralno zaokružile ovaj stajling koji izaziva leptiriće u stomaku.

Komentari (0)
Loading