Izgledala je kao prodavačica ljubičica: Mi smo šokirani kroz kakvu je transformaciju prošla pevačica

Olja Jelić Vesti 08.08.2023 20:02 0

Brojne slavne ličnosti su na početku karijere izgledale potpuno drugačije

Šakira

Profimedia

Brojne slavne ličnosti su na početku karijere izgledale potpuno drugačije. Sa svojom prirodnom bojom kose, pirodnim obrvama, bez korekcija retko ko bi ih prepoznao.

To je slučaj i sa planetarno popularnom Šakirom koja već mesecima puni stupce štampe zbog burnog razvoda. Danas je ona poznata osim po glasu i neverovatnom talentu za ples i po plavoj, gustoj kosi koja je postala njen zaštitni znak. 

Međutim nije oduvek bilo tako. Na Instagramu je isplivala slika sa početka devedesetih, gde je pevačica teško prepoznatljiva. Dvadesetogodišnja Šakira je tad imala crnu gustu, kovržavu kosu. Takođe njene obrve bile su drugačije, a stil oblačenja je kao i kod svake tinejdžerke toga doba. Vatrena Kolumbijka na ovoj slici zaista je primer tipične latino lepote.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iconic Daily (@iconicdailly)

 

 

Mnogi korisnici nisu mogli da poveruju da je u pitanju popularna pevačica, jer je danas znatno drugačija. Minimalne promene u vidu druge boje kose, svetlijih obrva drugačijeg oblika su od nje napravili potpuno drugu ženu. Ono što je zajedničko mladoj i ovoj današnjoj Šakiri je prepoznatljiv osmeh i harizma kojom zrači. 

Da li vam se više dopada sa svojom prirodnom bojom kose ili sadašnjom? 

Anketa

Sa kojom bojom kose je Šakira lepša?

Komentari (0)
Loading