"E, nećeš ga, dosta je, sad je kraj": Evo u kakvim su odnosima dve evrovizijske rivalke

Marina Đurđević Vesti 06.08.2023 09:21 0

One su učestvovale u mnogim često istim muzičkim takmičenjima na početku karijere, a obe su iz Kragujevca i u isto vreme su pohađale lokalnu gimnaziju

marija

Alo

Marija Šerifović i Jelena Tomašević spadaju u žene najmoćnijih vokala na Balkanu, miljenice evrovizijske publike i najpopularnije pevačice u našoj zemlji, a malo je poznato da nije jedino što ih povezuje.

One su učestvovale u mnogim  često istim  muzičkim takmičenjima na početku karijere, a obe su iz Kragujevca i u isto vreme su pohađale lokalnu gimnaziju.

Naime, kako je Jelena starija od Marije samo godinu i nekoliko dana, one su se često sretale na muzičkim takmičenjima, a Marija Šerifović je jednom ispričala da je pobedu uglavnom odnosila Jelena Tomašević.

" Jelena i ja imamo našu istoriju, od tog festivala, pa preko sledećeg, pa preko 3K Dur-a. Ja Jelenu obožavam, mi smo u našoj školi bile jin-jang, doslovno Majke mi, ja možda nosim i traume, jer je i na prvom i na drugom i na trećem, ako je bilo tri ili dva festivala, ona pobeđivala. Jelena je pobedila i na 3K Dur-u te godine kad sam bila ja, verovatno je to bila neka trauma i onda sam rekla: "E, nećeš ga, dosta je, sad je kraj", ali da, bila sam jako ljuta ispričala je Marija kroz osmeh u emisiji "Šok tok" pre nekoliko godina.
Jelena Tomašević

Printscreen/Instagram

 

Dve pevačice, inače, uvek jedna o drugoj govori najlepše moguće i s mnogo uvažavanja, a zanimljivo je da je Jelena Tomašević bila predstavnica naše zemlje na Evroviziji u Beogradu – nakon što nam je Marija to takmičenje donela pobedom godinu dana ranije.

Komentari (0)
Loading