"Uskoro će deset meseci kako više ne pijem": Bela Hadid pored teške bolesti vodi borbu sa alkoholizmom

Olja Jelić Vesti 03.08.2023 09:46 0

Izabrana je za najlepšu ženu sveta, a sad se trudi da se izvuče iz alkoholizma.

"Uskoro će deset meseci kako više ne pijem": Bela Hadid pored teške bolesti vodi borbu sa alkoholizmom

Shutterstock

Bela Hadid se povukla sa javne scene pre nekoliko meseci i sada je obradovala sve svoje fanove novim objavama na Instagramu.

Više od 59 miliona pratilaca moglo je da zaviri u život žene koja je proglašena najlepšom na svetu, a bori se sa zavisnošću i teškom bolešću već dosta dugo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)

 

"Uskoro će 10 meseci kako više ne pijem", napisala je Bela na svom Instagramu. "Ponosna sam na sve one koji su prestali da piju i one koji su mesec jul iskoristili da hrabro kažu da su imali problema s alkoholom."

Bela je takvih problema imala dosta. "Ja sam svoje popila", kazala je u jednom intervjuu prošle godine. "Volela sam alkohol i stigla sam do te tačke da otkazujem izlaske kad osetim da neću biti u stanju da se kontrolišem."

Prema njenim rečima, dešavalo se da se usred noći probudi sa napadom strašne anksioznosti. "Zato su počele i da me muče brige čak i kad popijem tek pokoje piće." Svoj prekid sa alkoholom manekenka je dokumentovala i na TikToku, gde se trudi da normalizuje život bez pića. "Bela Hadid je prestala da pije, prestajem i ja", pišu joj pratioci na ovoj društvenoj mreži.

Bela ima mnogo problema i sa Lajmskom bolešću, pa se podvrgla i intenzivnim tretmanima, o čemu je nedavno pisala njena sestra Džidži.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)

 

Čim je objavila Belinu sliku uz komentar "jedva čekam da se vratiš", usledila je salva oduševljenih komentara. Zbog njih je Džidži ubrzo morala da doda kako nije htela da ovim najavi sestrin skori povratak, jer ne zna ni da li će se ni kada će se on uopšte desiti.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)

 

 

Majka Jolanda Hadid je, takođe, objavila poruku podrške svojoj ćerki, a upravo pomoć najbližih je manekenki trenutno najviše i potrebna. To bar sugeriše anđeoski broj 222 koji uporno ispisuje, što je objavila i na svom Instagram nalogu. Poznavaoci kažu da je ovo magični broj i da upućuje osobu da se otvori i prihvati dvostruku prirodu svoje situacije.

 

Komentari (0)
Loading