Sve žene u Srbiji danas pričaju o sandalama Marije Karan: Mnoge ih ne bi ni pogledale, a koštaju 1.000 dinara

Marina Đurđević Vesti 31.07.2023 11:45 0

Ako volite udobnost i želite da uživate u svakom koraku sandale koje nosi Marija Karan su idealan izbor za vas

Marija Karan

Printscreen/Instagram/Marija Karan

Naša poznata glumica Marija Karan uživa u životu kakav zamišljaju mnoge žene širom sveta. Nakon što je manje aktivna u glumačkim vodama.Ona je svoje vreme posvetila modi i uživanju u stvarima koje najviše volii. Neretko objavljuje fotografije na društvenim mrežama na osnovu kojih možemo videti da bukvalno živi svoj san.

Nedavno je jednom fotografijom privukla pažnju modnih kritičara, koji za Mariju često imaju samo reči hvale kada je stil u pitanju.

Ovog puta odlučila za modernu, pravu letnju kombinaciju lagane suknje u veseloj pink boji, koju je iskombinovala sa jednostavnom belom majicom, ali ono što je mnogima privuklo pažnju bile su zapravo sandale.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marija Karan (@marakaran)

 

Crne kožne sandale koje koštaju nešto više od 1.000 dolara oduševile su ogroman broj njenih pratilaca. Jednostavne sandale sa dva crna kaiša izrađene su od prave prirodne kože zbog čega su idealne za tople dane, jer se u njima noga ne znoji. 

Kako su ravne, idealne su za nošenje tokom celog dana, a s obzirom da ih krasi jedan prelepi veliki cirkon u obliku srca, mogu da se savršeno iskombinuju i sa elegantnijim komadima odeće. 

Ako volite udobnost i želite da uživate u svakom koraku sandale koje nosi Marija Karan su idealan izbor za vas. 

Komentari (0)
Loading