Zarađivala millione, a bila je nesrećna: Poznata glumica krila svoje probleme

Marina Đurđević Vesti 30.07.2023 12:35 0

Serija "Prijatelji" je bila, po mišljenju mnogih, najbolji sitkom svih vremena

lisa

Shutterstock

Serija "Prijatelji" je bila, po mišljenju mnogih, najbolji sitkom svih vremena. Svake sezone je osvajala sve više gledalaca jednostavnošću zapleta i iznenađenja, a glumci su stekli ogromnu slavu.

Dok je u seriji delovala samouvereno i plenila šarmom, privatno se Lisa borila sa demonima dismorfije.

"Sve dok nisam videla sebe pored Dženifer Aniston i Kortni Koks, nisam imala pojma kako zapravo izgledam", otkrila je Lisa u jednom podkastu.

lisa

Shutterstock

 

 

"Mislila sam da sam mršava kao motka, delovalo mi je da izgledam isto kao otac ili kao moja sestra", priča Lisa. "Šokirala sam se kad sam videla sebe u seriji. Neverovatno je koliko fotografije mogu da vas zavaraju."

Pored njenih prijateljica u seriji, Lisa je sebi izgledala "kao džin". "Jedno vreme sam mislila da su snalažljivije s kostimima, pa sam ih vodila na moje probe. Nadala sam se da će moći da mi pomognu da prikrijem kako izgledam", bila je očajna Lisa. 

Na kraju sam odlučila da se pomirim s tim kako izgledam. Takva sam kakva sam", kaže Lisa koja danas puni 60 godina. Ona je, inače, visoka 172cm i 62kg, ali percepcija sopstvenog tela ju je dobro namučila u mladim danima. U seriji je njena popularnost neprekidno rasla, pa je honorar dostigao čak milion dolara po epizodi, izveštava Lepa i srećna.

Komentari (0)
Loading