Igra sudbine u pravom životu: Luka Raco upoznao ljubav svog života na snimanju serije

Marina Đurđević Vesti 29.07.2023 11:50 0

Kako prenose domaći mediji, glumac već godinu dana uživa u vezi sa koleginicom koju je upoznao upravo na snimanju serije "Igra sudbine"

Luka Raco

Foto Alo

Glumac Luka Raco koga je publika zavolela u seriji "Igra sudbine" već neko vreme uživa u novoj ljubavnoj vezi.

Naime, on je pre dve godine raskinuo sa koleginicom Vanjom Marković i od tada je svoj privatni život držao daleko od očiju javnosti.

Međutim,kako prenose domaći mediji, glumac već godinu dana uživa u vezi sa koleginicom koju je upoznao upravo na snimanju pomenute serije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Raco (@luka_raco)

 

Njegova nova izabranica je prema pisanju domaćih medija glumica Nina Mrđa, koju smo gledali i u ostvarenjima "Sinđelići", "Urgentni centar", "Ravna gora" i "Državni službenik". 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Mrdja (@nina_mrdja)

 

" Luka i Nina su osetili međusobnu hemiju čim su se upoznali na prvom zajedničkom snimanju serije ‘Igra sudbine’. Prvo su krili to jedno od drugog, pustili su da sve ide spontano, jer su pre svega kolege i nisu želeli da brzopletim postupcima usled emocija pokvare poslovni odnos. Međutim, strast i hemija među njima je samo rasla. Njihov flert je otišao korak dalje, pa se par odlučio da uplovi u vezu"rekao je izvor za Blic i dodao: "Srećne vesti nisu podelili odmah sa prijateljima i ostalim glumcima popularne serije. Želeli su da vide da li je to veza koja je kratkog daha ili nešto što će trajati na duže staze. Međutim, veza se sjajno razvijala. Jedno drugom čine život srećnijim, zadovoljnijim i ispunjenijim "

U romansi uživaju već godinu dana i trenutno uživaju u zajedničkom letovanju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Mrdja (@nina_mrdja)

 

 

" Trenutno su na prvom zajedničkom letovanju. Uživaju u odmoru, a Luka ne štedi kada je njegova lepša polovina u pitanju. Na plaži ne razmenjuju nežnosti jer se plaše da će ih neko videti i uslikati. Mišljenja su da treba da uživaju u ljubavi daleko od očiju javnosti jer se plaše pritiska javnosti i da li bi veza bila idilična kao sada kada bi se saznalo za njih dvoje" kaže izvor za Blic.

Da se stvari odvijaju kako treba, svedoči i činjenica da je Luka svoju devojku upoznao sa roditeljima.

" Bilo mu je bitno njihovo mišljenje, pogotovo očevo, jer ima poseban odnos sa ocem. Nina se jako svidela celoj porodici, svidela im se njena skromnost i jednostavnost. Ono što je svima zapalo za oko, i Lukinoj porodici, ali i prijateljima je to da Luka nikad nije izgledao srećnije. Njihova ljubavna romansa traje više od godinu dana " završava priču izvor za Blic.

Komentari (0)
Loading