Selma Hajek se ne plaši starenja: Holivudska diva opet ponosno pokazala sede

Olja Jelić Vesti 28.07.2023 16:41 0

Selma Hajek ne plaši se starenja što je potvrdila objavom na Instagramu gdje je ponosno svojim pratiocima pokazala sedu kosu

Selma Hajek

Shutterstock

Meksičko-američka glumica Selma Hajek sinonim je za prirodnu lepotu, a nakon što je nedavno otkrila da nije koristila botoks sad je na društvenim mrežama podelila fotografiju svoje sede kose.

"Evo saveta kako da prekrijete svoju sedu kosu, a da je ne farbate", napisala je.

"Nemojte nositi naočare na kosi", našalila jer upravo na fotografiji kosu je pokupila naočarama zbog čega su sede dlake dodatno došle do izražaja.

 

 

U nedavnom intervjuu za podkast Kelly Ripe "Let's Talk Off Camera", Hajek je kazala kako još uvek nije koristila botoks. Umesto da dobije injekcije, Hajek je otkrila da je počela da meditira kako bi zadržala mladolik izgled.

"Nekako sam razvila ovu čudnu meditaciju. Mogu to da radim satima jer ne osećam vreme, a zabavno je, jer nije kao da sediš i ne razmišljaš ni o čemu. To je stvarni osećaj u energiji i kreće se i pleše u vama", pojasnila je.

Glumica je za "Glamour" ranije ove godine takođe govorila o starenju.

"Ne osećam da sam izgubila fleksibilnost ili agilnost, pa čak ni snagu. Moram reći da mi je bilo lepo stariti s nekim", ispričala je.

Poslednja objava sa Instagrama nije prvi put da Selma pokaže svoje sede, a glumica je objavila sličan krupni plan svoje kose još u junu.

 

Komentari (0)
Loading