"Koliko lepa žena može sebe da upropasti": Megan Foks u najprovokativnijem izdanju do sad, haljina je otkrila sve

Olja Jelić Vesti 26.07.2023 18:35 0

Ne bi ona bila ona, da ne privuče pažnju ekstravagantnim stajlingom.

Megan Foks

Profimedia

edna od najlepših žena na svetu ne prestaje da iznenađuje javnost. Čini se da je Megan Foks oguglala na proizivke da je "načisto pukla" otkako je u vezi sa Mašinom Ganom Kelijem. Za to su mahom zaduženi ekstravagantni stajlinzi koji izazivaju zgražavanje javnosti - od izdanja "grešnice", do šetanja u spavaćici, bez gaća i golih bradavica... Sada je uslikana u haljini zbog koje nije sklanjala ruke sa bradavica.

Glumica i reper su otišli na večeru u jedan restoran u Malibuu, a po izlasku, dočekali su ih paparaci. Iako je ponovo pokazao svoj orginalan modni ukus, Mašin je ovoga puta pao u drugi plan. Nosio je usku belu majicu sa kragnom i spuštene farmerke, toliko da su se skoro cele bokserice videle. Kažu mnogi, to je "nova moda". Ipak, Megan je osvojila ovacije korisnika društvenih mreža.

Obukla je providnu haljinu, koju mnogi nazivaju "čistom iluzijom". Glumica nije mogla ni korak da napravi, a da se ne drži rukama za bradavice, potpuno svesna da blicevi mogu da otkriju više nego što bi trebalo. Dok je jednom rukom držala ruku svog izabranika, drugom je pokrivala grudi koliko god je mogla. Fotografije su, naravno, izazvale mnogo komentara.

"Koliko lepa žena može sebe da upropasti", "Haljina je užasna", "Zašto je oblačiš kad moraš da držiš bradavice?", "Megan je najlepša i najzgodnija žena sveta, može šta hoće", "Ovo dvoje su pukli", "Katastrofa, ako je ovo moda...", glase samo neki od komentara na društvenim mrežama.

Komentari (0)
Loading