Danas slavi 80. rođendan: Ima osmoro dece sa pet žena, a nedavno je verio balerinu (36) i ne planira da se zaustavi

Jelena Vukelić Vesti 26.07.2023 15:39 0

Iako ulazi u devetu deceniju života, za njega su godine samo broj

Mik Džeger

Profimedia

Mick Jagger danas slavi 80. rođendan i planira da ga proslavi na spektakularnoj zabavi u zapadnom Londonu, u jednom od najstarijih botaničkih vrtova, na kojoj će biti oko 300 zvanica, prenose strani mediji.

"Navršiti 80 godina je velika prekretnica za svakoga, i Mick želi da priredi zabavu koju niko neće zaboraviti", otkrio je neimenovani izvor, a prenosi Daily mail. 

Prošlu godinu, slavni roker je proveo na turneji sa svojim bendom Roling Stonesima, povodom obeležavanja 60 godina impresivne karijere, i čini se da ne namerava da usporiti ritam.

"Ne mislim da je uživanje u životu samo povlastica mladih... Ne mislite li da je ponekad mudro ne odrasti?" rekao je frontmen Stonesa, uoči svog rođendana.

Mik Džeger

Profimedia

 

 

Inače, Jagger se nedavno i verio sa  44 godine mlađom bivšom balerinom, Melanie Hamrick, ali mnogi smatraju da ipak neće doći do venčanja. Par se upoznao na koncertu Rolling Stonesima 2014. godine u Tokiju, nakon čega su se zaljubili, iako su pevačevi prijatelji otkrili da su u otvorenoj vezi, pa čak i da Melani bira ljubavnice za Mika.

Pre šest godina dobili su sina Deverouxa, koji je Miku osmo dete. Sa pet različitih žena ima još sedmoro dece, a pored toga ima i pet unuka i jednu praunuku.

Izvori bliski muzičaru tvrde da se Džeger smirio uz Melani i da vodi puno mirniji život. Uz to, pazi na ishranu, redovno vežba i bavi se raznim sportovima.

"Mik se u potpunosti promenio. Ranije je često menjao devojke. Međutim, Melani i Deveroux idu s njim na turneje, tako da je porodica uvek na okupu. To ga čini srećnim", rekao je neimenovani Mikov poznanik.

Komentari (0)
Loading