Pokazali prezir prema Kejt i Vilijamu? Očajnički potez princa Harija Megan Markl niko ne može da objasni

Jelena Vukelić Vesti 26.07.2023 15:17 1

Očajnički potez princa Harija i Megan Markl niko ne može da objasni

Megan

Printscreen/Netflix

Princ Hari i Megan Markl su tiho izbrisali njeno ime iz rodnog lista svog sina Archieja u potezu koji nema presedana, piše The Mirror.

Mali Arči je rođen 6. maja 2019. godine, a njegovo rođenje je zabeleženo 11 dana kasnije, ali Hari i Megan su napravili veliku promenu u njegovom rodnom listu. Tako na mestu gde je bilo 'Megan Rejčel', sada stoji 'Njeno kraljevsko visočanstvo Vojvotkinja od Susseksa'.

Megan Markl je uklonila svoje ime iz rodnog lista sina Arčija. uška se da su se par na tu promenu odlučio zbog sukoba između Megan i Harija s Vilijamom i Kejt. Neki tumače ovaj potez kao pokazivanje prezira prema princezi i princu od Velsa, budući da svo troje njihove dece imaju ime Kejt na rodnim listovima.

Takođe, ovo može biti i njihov način da se izjednače s pokojnom princezom Dajanom, koja je uvek koristila titulu 'Njeno kraljevsko visočanstvo Princeza od Velsa'.

Britanski mediji prenose da su ovu promenu napravili samo nekoliko meseci pre nego što su objavili da napuštaju svoje položaje i dužnosti u kraljevskoj porodici.

Diki Arbiter, bivši portparol kraljice Elizabete, rekao je da bi ova promena mogla biti 'rana faza njihovog plana', dok stručnjakinja za kraljevsku porodicu Ingrid Sewart komentariše: 'Vrlo je neobično da članovi kraljevske porodice menjaju rodnost, a uklanjanje imena je izvanredna situacija. Možda je to još jedan znak da su očajni da naprave nešto po čemu bi se razlikovali od Kejt i Vilijama'.

Komentari (1)
Loading
Anna
16.09.2023 21:58

Ta ćurka Megan se javno rugala kraljici Elizabeti zbog naklona kojim je pozdravljaju,prikazujete sliku koja opisuje deo te scene.Pišite o tome,kao da su mediji to malo zataškali.Zašto?