Udobno i ženstveno: Trudnički stajling koji uvek izgleda besprekorno

Marina Đurđević Vesti 22.07.2023 14:30 0

Supruga glumca Uroša Jovčića u neodoljivoj modnoj kombinaciji

dženi

Printscreen/Instagram

Supruga glumca Uroša Jovčića u neodoljivoj modnoj kombinaciji.

Naš mladi glumac Uroš Jovčić i njegova lepša polovina Dženi Martin će uskoro postati roditelji.

Da će njihov dom posetiti rode, podelili su sa publikom u februaru ove godine priznavši da su dugo sanjali o tom trenutku. 

" Ne možemo da opišemo koliko smo srećni što vam kažemo da ćemo da postanemo mama i tata. Dugo smo sanjali o ovom trenutku. Još uvek se trudimo da u to poverujemo.  Dok gledamo ultrazvučnu sliku zagledamo u sebe i shvatamo da je naša najveća želja konačno stvarnost" napisala je Dženi tada na Instagramu.

Kako su otkrili, Dženi i Martin postaće roditelji dečaka, a sudeći prema fotografijama koje mlada Dženi objavljuje na društvenim mrežama, trudnoća joj veoma prija. 

Opšte je poznato da je u trudnoći jedna od najbitnijih stvari da se osećate udobno i prijatno u garderobi koju nosite.

Zbog toga i Dženi bira uvek lagane i udobne komade koji ističu njenu ženstvenost, ali u kojima se pre svega oseća opušteno. Neretko bira patike kao obuću, što je pun pogodak pogotovo ako ste aktivni i volite da šetate.

Objavila je fotografiju na kojoj je u predivnoj letnjoj haljini na jedno rame i dužine do kolena.

 

 

 


Haljinica koju je odabrala Dženi bila je unikatna i zbog boja koje je u nepravilnim horizontalnim linijama sadržavala.Na njoj smo mogli da vidimo nežne pastelne nijanse plave, zelene i roze, ali i malo "jače" boje poput crvene i ljubičaste.

Uz patike i letnju haljinu, čini nam se da imamo idealan trudnički stajling, koji možemo da nosimo u svim prilikama i na bukvalno sto načina.

Komentari (0)
Loading