Zla snaja Bekamovih bira samo luksuzna letovališta: Baškari se na jahti, svi se pitaju kako ovo podnosi Viktorija?

Olja Jelić Vesti 21.07.2023 19:33 0

Evo kako letuju sin i snaja Viktorije Bekam koje bije glas razmaženih bogataša.

Nikola Pelc, Bruklin Bekam

Profimedia

Dok se mnogi utrkuju da ugrabe što luksuznije aranžmane za letovanje na egzotičnim destinacijama, najbogatije porodice koriste svaku priliku da se sklone od gužve i atraktivnih mesta koje mnogi posećuju.

Jedna od najbogatijih porodica jesu Bekamovi, čiji odmori su više nego skromni uzimajući u obzir njihove prihode. Zanimljivo je da Dejvid i Viktorija Bekam sve češće dolaze na Jadran kako bi se odmorili i napuni baterije za nove radne obaveze.

Tako su pre nekoliko godina letovali u Crnoj Gori, a tom prilikom izabrali su mirnu oazu, odnosno atraktivnu destinaciju, Sveti Stefan.

 

 

Međutim, Viktorijin i Dejvidov najstariji sin Bruklin Bekam nema iste želje kao i njegovi roditelji. Naime, trenutno boravi u Sen Tropeu u Francuskoj, sa svojom ženom Nikol Pelc. Ljubavni par često letuje na egzotičnim destinacijama, te je poznato da vole luksuz.

Bruklina odavno bije glas razmaženog sina koji troši milione svpjih roditelja, dok je Nikol postala ozloglašena snaja.

Nikola Pelc i sama potiče iz mulitmilijarderske porodice, ali otkako je posatala supruga Bruklina Bekama, svetski mediji ne presaju da pišu o njoj u to uglavnom negativno. Najčešće možemo videti naslove kako je unela razdor među slavne Bekamove, koji su slovili za složnu porodicu. Posebno njen odnos sa svekrvom Viktorijom intrigira javnost.

Komentari (0)
Loading