Sofija Vergara gazi šestu deceniju, a izgleda fantastično: Ovo je tajna njene savršene figure

Olja Jelić Vesti 19.07.2023 10:37 0

Da li vi možete da poverujete da je Sofija Vergara u šestoj deceniji?

Sofija Vergara

Printscreen/Instagram

Lepotica iz Kolumbije Sofija Vergara, o čijem razvodu bruji ceo Holivud,  zakoračila je u šestu deceniju. Međutim, malo ko bi joj dao te godine kada je vidi. 

I realno, zanosna glumica izgleda, bez preterivanja, barem duplo mlađe. Uz sve to, ona je na svim listima najlepših žena sveta pri samom vrhu.

 

 

Ali, koja je njena, odnosno tajna njenog mladolikog izgleda? 

Da se razumemo, neki vid treniga je neophodan, ali uz to ima još nekoliko bitnih stvari. Pored vežbanja, koje se podrazumeva, Sofija ima smernice za ishranu zahvaljujući kojima uspeva da održi vitkost, a njena tajna nije neki rigorozan način ishrane.

Štaviše, glumica je uspela da postigne balans, tako da jede i ono što inače ne bi smela, a u svemu joj pomažu tri ključna trika.Za početak, ona je umerna u svemu. 

– Sve umereno. Bez previše hrane, bez previše vežbanja, ničega ne treba da bude previše. Sve umereno – rekla je Sofija svojevremeno.

 

 

Uz sve to, ona poseban akcenat baca na kalorije. Ona ne konzumira većinu ugljenih hidrata i daje sve od sebe da ono što unese u svoj organizam bude korisno i ima hranljive materije.

A jednom prilikom je otkrila i šta se krije u njenom prvom dnevnom obroku. Tu se smenjuju i kombinuju jogurt, musli, čia semenke, ovsene pahuljice i borovnice. 

Za ručak su joj na meniju jako često riba i salata, dok je su večeru na stolu neretko suši, integralni pirinač, povrće kuvano na pari i meso s malo ili nimalo masti.

I ona uz sve to  sebi dopušta i slatkiše. Međuitim setite se prvog pravila - umerenost.

 

 

 

- Za mene je najveće iskušenje, ono bez čega ne mogu da živim, sigurno torta. Uvek moram da imam tortu u kući – priznala je lepa glumica. 

 

Komentari (0)
Loading