Razvodi se Ariana Grande? Na njenom prstu odavno nema burme, svi bruje da je ostavila bogatog trgovca nekretninama

Olja Jelić Vesti 18.07.2023 13:40 0

Prema izvorima bliskim paru, izgleda da su se, pre nekoliko meseci, razdvojili tridesetogodišnja Ariana Grande i njen tri godine mlađi suprug Dalton Gomez, trgovac luksuznim nekretninama

Ariana Grande

Shutterstock

U proleće 2021. Ariana Grande i njen partner Dalton Gomez venčali su se u najvećoj tajnosti ona. Pevačica i trgovac luksuznim nekretninama, počeli su da se zabavljaju početkom 2020. godine. Dalton je Arianu zaprosio dva meseca kasnije. Tada se činilo da su se stekli uslovi za savršeno venčanje i srećan brak. Dalton je pevačici napravio dijamantski prsten ukrašen unikatnim biserima koji su pripadali baki Ariane Grande.  I pre nego što je postavio veliko pitanje, Dalton je čak pitao Arianinu majku za dozvolu da se veri.

Sada se, međutim, čini da je brak okončan posle samo dve godine. Prema pisanju stranih novinskih portala, Grande i Dalton su možda razdvojeni nekoliko meseci. "TMZ" je primetio, na primer, da Ariana Grande više ne nosi svoj prsten na dok je prisustvovala teniskom meču na Wimbledonu. Inače, zlonamerne glasine počele su već u avgustu prošle godine, kada se pevačica pojavila bez prstena na TikTok-u, ali je pevačica rekla da ga ne nosi jer je na čišćenju.

 

 

U maju, Ariana Grande je čak objavila zajedničku fotografiju sa Gomezom na svojoj Instagram stranici, proslavljajući njihovu dvogodišnjicu braka. „3,5 godine zajedno. Toliko ga volim“, napisala je tada. Gomez je ove godine objavila i neke romantične zajedničke fotografije, na primer povodom Dana zaljubljenih, koje je pevačica sa oduševljenjem podelila. Za sada se može samo nagađati o razlogu razvoda, ali prema izvorima bliskim paru, Grande i Gomez od tada „rade na prijateljstvu“, pa se čini da su se bivši ljubavnici rastali bez zle krvi.

 

 

Komentari (0)
Loading