Tanja Bošković je osvojila naša srca kao Lola u "Srećnim ljudima": Ovo je pravi razlog što je napustila kultnu seriju, Siniši Paviću je teško palo

Olja Jelić Vesti 15.07.2023 17:46 0

Zašto je Tanja Bošković napustila Srećne ljude?

Srećni ljudi

Printscreen/Youtube

Pored "Porodičnog blaga" i "Boljeg života", "Srećni ljudi" i danas su serija koju nacija obožava, čak 27 godina kasnije, a brojne reprize govore o tome da nam nikada neće biti dosta ovih kultnih domaćih ostvarenja.

Serija "Srećni ljudi" snimana je u veoma teškim uslovima, budući da je tih godina u Srbiji bilo vreme inflacije, pa je mali honorar bio glavni razlog odlazaka glumaca iz popularne serije, među njima i Tanje Bošković, čuvene Lole.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @serijee.preporukee

 

Tako je i Tanja Bošković, na žalost gledalaca, zbog honorara napustila seriju, a njen odlazak teško je pao i reditelju Siniši Paviću.

 

 

Podsetimo, Tanja Bošković je u "Srećnim ljudima" glumila Lolu Golubović, a kasnije ju je zamenila Zlata Numanagić.

- Kada mi je Tanja saopštila da odlazi, rekao sam joj: "Nema problema, to je tvoja odluka, hvala na ovome što si do sada uradila". To je bio težak udarac za "Srećne ljude", jer su nas napustili glumci koji su bili noseći stub. Zamislite da u "Boljem životu" odu Dragan Bjelogrlić i Marko Nikolić, koji je igrao Gigu", rekao je Siniša Pavić svojevremeno za "Informer".

Komentari (0)
Loading