"Nisam lepa kao Bekam, ali sam zadovoljna sobom": Na pragu devete decenije Helen Miren se ne plaši starenja

Olja Jelić Vesti 15.07.2023 11:48 0

Glumačka diva sebe ne smatra lepom

Helen Miren

Profimedia

Helen Miren je prava glumačka ikona i privlači ogromnu pažnju gde god se pojavi, a žene oduševljava što je u osmoj deceniji veoma privlačna i negovana, ali i zbog načina na koji nosi svoje godine.

Sve više glumica i poznatih dama u poslednje vreme ponosno pokazuje tragove godina na licu i kosi. Nose sede i bore se protiv "terora" mladosti. Među njima je i filmska diva koja je otkrila da sebe ne doživljava lepom ženom.

"Imperativ je da prepoznamo da lepota postoji. Međutim, kada govorimo o ljudima i lepoti, tu imam problem. Izraz 'lepota' isključuje ljude koji nisu 'lepi'. I sebe bih svakako ubrojala u tu grupu. Znate, ja sam nešto drugo i jako sam zadovoljna time što jesam. Ali nisam lepa kao Dejvid Bekam", rekla je glumica koja je kao lepu ženu izdvojila Kejt Mos.

"Kad nekoga upoznate, ta osoba ne mora da bude lepa da bi bila zanimljiva. Mnogo više znači to kakav je čovek. Način na koji osoba utiče na vas ima veze s njenim samopouzdanjem", rekla je glumica i istakla da ne treba šminku gledati negativno ukoliko nam ona podiže samopouzdanje

"Starenje je prirodan deo života. Moramo to prihvatiti. To ne znači da ne treba da izgledate najbolje što možete, bez obzira na godine. Provodim sate ispred ogledala, ne pokušavam da izgledam kao model ili nešto slično, ali samo volim eksperimentišem. Samoprihvatanje je jedna od najvažnijih stvari u životu", rekla je glumica.

 

Komentari (0)
Loading