Šarlot je u seriji oličenje prave supruge, a u životu sve suprotno: Otkrila zašto se nikad nije udala

Slobodanka Ćorić Vesti 15.07.2023 09:28 0

"Nisam udata. Nikad nisam bila udata, to nije za mene. Nikad nisam bila fokusirana na to. Nije mi to bio neki cilj u životu

snimanje

Printscreen/Instagram

Kristin Dejvis već 25 godina stoji iza legendarnog lika Šarlot Jork, koju smo prvobitno gledali u seriji "Seks i grad", zatim dva istoimena filma, ali i u nastavku "I tek tako".

I dok je Šarlot Jork neko ko se trudi da bude savršena supruga i majka, Kristin u stvarnom životu nije takva.

"Imamo neke sličnosti, ali veoma drugačiji stil života, znate", rekla je glumica, pa dodala: "Nisam udata. Nikad nisam bila udata, to nije za mene. Nikad nisam bila fokusirana na to. Nije mi to bio neki cilj u životu, da kažemo tako".

Za razliku od Kristin, Šarlot je u seriji udata za Harija Goldenblata (kog tumači Evan Hendler). Ona je tokom originalne serije tražila muškarca za kog će se udati i neretko proglašena večnim romantikom. 

Kristin kaže da je morala da se potrudi da bude takva.

"Morala sam da se potrudim da to dobro odglumim, stvarno sam morala. Stresirala sam se tih dana kada sam imala paragraf ili celu stranu o pravilima u braku i svemu tome i stalno sam mislila:'Kako ću to da odradim i da deluje realistično?'", rekla je Kristin.

Iako se nije udavala u stvarnom životu, Kristin je priznala da joj je jedna od omiljenih epizoda ona u kojoj se Šarlot udaje za Treja.

"Volela sam moje prvo venčanje. Nisam neko ko je preveliki fan venčanja, ali znate, Šarlot ga je volela, pa sam onda i ja", ispričala je Kristin i dodala da je ona čak birala i venčanicu za tu epizodu, pored stiliste:

"Mislim da sam probala preko 45 "Vera Wang" haljina. Bukvalno imam gomilu polaroid fotografija mene u venčanicama. Jedna pufnasta je pobedila, a to tako nisam ja. Nikad ne bih nosila tako nešto, čak i kad bih se udavala. Ne bih nosila veo, ništa od toga. Ali sam bila posvećena tome. Kao da je taj lik nekako to učinio od mene", rekla je glumica.

Lik Šarlot u nastavku serije, inače, mnoge je oduševio, jer iako i dalje želi da bude savršena supruga i majka, izlazi iz svoj zone komfora i radi stvari koje fanovi od nje ne očekuju.

Komentari (0)
Loading