Darija Kisić kakvu do sada nikada nismo videli: Ministarka u tradicionalnoj nošnji izgleda savršeno

Jelena Vukelić Vesti 12.07.2023 10:32 1

Darija Kisić, ministarka za brigu o porodici i demografiju, u zvaničnoj je poseti Iranu i sve nas je oduševila svojim stajlingom.

Darija Kisić

Tanjug/ Rade Prelić

Ministarka Darija Kisić svakako je jedna od najprimećenijih žena na našoj političkoj i uopšte javnoj sceni, a i mi ne možemo da ne primetimo njeno prefijeno oko za modu i stajling. 

Mi smo već smo navikli na njena savršena modna izdanja, ali ovog puta je nadmašila sebe. Samo jedna objava na Instagramu bila je dovoljna da izazove lavinu pozitivnih komentara.

Uz poštovanje prema tradiciji zemlje u koju je doputovala, ministarka je odabrala hidžab u svetloljubičastoj nijansi, i time dopunila elegantnu haljinu u istoj boji.

„Zadovoljstvo mi je što sam imala priliku da u razgovoru sa potpredsednicom Islamske Republike Iran za pitanja žena i porodice Enzih Khazali u Teheranu predstavim mere populacione politike Republike Srbije koje su, na radost svih nas, počele da daju dobre rezultate. Iskreno verujem da će razmena znanja i iskustva, novih istraživanja i primera dobre prakse biti veoma značajni za dalju saradnju i poboljšanje demografske slike obe zemlje", napisala je ministarka na svom instagram profilu. 

Ispod te objave ređali su se i komplimenti na račun njenog upečatljivog stajlinga.

 

Komentari (1)
Loading
Srbbgd
12.07.2023 12:43

Tradicionalna nošnja Srbije nije ova koju je ministarka obukla. Ne predstavlja ona Iran nego Srbiju. Žene tamo ne treba slati ako ne mogu da se normalno oblače.