Vojvotkinja Kejt i princ Vilijam planiraju četvrto dete? Zbog ovog videa svi su se zapitali da li stiže beba

Vesti 09.07.2023 16:00 0

Princ Vilijam i vojvotkinja Kejt imaju troje dece

epa

EPA

Mediji sa zadovoljstvom prenose kako se princ Džordž, princeza Šarlot i princ Luis ponašaju tokom javnih događaja. Da li prestolonaslednik i njegova izabranica planiraju da uvećaju porodicu? Sin kralja Čarlsa III jasno je odgovorio na određena pitanja.

Princ Vilijam i vojvotkinja Kejt miljenici su Britanaca, a mediji pomno prate njihove postupke. Par je nedavno prisustvovao dobrotvornoj polo utakmici u Vindzoru. Na opšte iznenađenje, nisu štedeli nežnost, jer je supruga prestolonaslednika poljubila i zagrlila svog voljenog.

Prinčevski par upoznao se tokom studija, a 2011. su se venčali. Dve godine nakon venčanih zaveta, na svet je došao princ Džordž , 2015. rođena je princeza Šarlot , a 2018. princ Luis. Još od rođenja najmlađeg sina princa Vilijama i vojvotkinje Kejt, postavljaju se pitanja da li će par odlučiti da ima još jedno dete. Sin kralja Čarlsa III je odavno odgovorio na ovo pitanje.

Vojvotkinja Kejt i princ Vilijam planiraju četvrto dete?

epa

EPA

 

Na TikToku postoji mnogo snimaka koji osvajaju srca korisnika. Na profilu, o kraljevskoj porodici, pojavio se video koji je postao viralan. Nazvana je: „Princ Vilijam kaže da više neće biti beba“ . Situacija je zabeležena u januaru 2022. godine, kada je kraljevski par posetio mlade roditelje u bolnici. Tokom posete Barnliju, vojvotkinja Kejt je uzela novorođenu bebu u naručje i delovala je oduševljeno. Princ Vilijam je, gledajući svoju ženu, brzo reagovao.

"Nema više dece. Ne datej mojoj ženi takve ideje".

Na TikTok-u je postavljen samo fragment prinčeve izjave. Dok je njegova žena predavala devojčicu njenoj majci, Vilijam je u šali rekao:

"Ne možeš je povesti sa sobom".

Komentari (0)
Loading