Erosa Ramacotija supruga ostavila zbog kultne sekte: Uverili su je da je reinkarnacija ove žene

Vesti 05.07.2023 18:00 0

Jedan od najuspešnijih italijanskih muzičara, Eros Ramacoti, već godinama svojim specifičnim glasom osvaja publiku širom sveta iako se nikada nije okrenuo pevanju na engleskom jeziku

Erosa Ramacotija supruga ostavila zbog kultne sekte: Uverili su je da je reinkarnacija ove žene

ATA Images

Kroz sada već i brojne godine karijere, oduvek se pratio i njegov ljubavni život koji je, takođe, prilično zanimljiv.

Oduvek se pomno pratio njegov brak sa švicarsko-talijanskom voditeljkom Mišel Hunziker, s kojom je dobio i ćerku Auroru. Venčali su se 1998., razveli 2009. godine, a u to je vreme medijima kolalo pitanje 'zašto?' na koje je odgovor i dalje prilično bizaran.

Naime, na kraju se ispostavilo da je razlog razvoda Mišelina pripadnost sekti zbog čega joj je pevač dao ultimatum - ili sekta, ili on. Na šok mnogih, ona se odlučila za prvu opciju, a o tome je kasnije i ona sama progovorila za medije pa otkrila da je reč o zloglasnom kultu "Ratnici svetlosti".

"Priča zvuči ovako: Isus Hrist je imao sestru koja se zaljubila u rimskog vojnika, izdala svog brata i otišla s vojnikom u Rim. Ali Rimljani nisu hteli ni da čuju za nju pa je živela u siromaštvu i bedi. Bila je to kazna za izdaju. Ta sestra sam bila ja. Verovala sam da se to dogodilo u prošlom životu i da tu krivicu nosim na svojim leđima", ispričala je Mišel.

Sekta joj je u potpunosti uništila privatni život te je odvojila od porodice i prijatelja. S majkom nije pričala četiri godine, a i njen odnos s Erosom je propao. Naime, uverili su se da je pevač u prošlom životu bio taj rimski vojnik zbog kojeg je bila siromašna te da se zato mora što pre skloniti od njega.

Mišel je otkrila da je pala pod uticaj sekte u trenucima kada je osećala da njen brak s Erosom propada zbog česte razdvojenosti, a onda je počela i kosa da joj opada od stresa. Zbog toga je krenula da potraži pomoć terapeutkinje s kojom se i sprijateljila, a ona je bila članica 'Ratnika svetlosti' za koju ju je vrbovala.

Mišel nije shvatila odmah da je reč o sekti.

"Rekla mi je da se moram odvojiti od ljudi koji me ne vole i koji će mi nauditi", prisetila se ona reči svoje terapeutkinje.

Bizarno, zar ne?

Godinama kasnije, Mišel je napustila sektu, a ljubav je pronašla u italijanskom biznismenuTomasu Trusardijem. Venčali su se 2014. godine i imaju dve ćerke, no u proleće prošle godine su se razveli zbog, navodno, nepomirljivih razlika.

 

Komentari (0)
Loading