Ćerka Sindi Kraford je do sad bila mamina kopija: Napravila je drastičnu promenu, Kaja Gerber je postala nežna plavuša

Olja Jelić Vesti 03.07.2023 12:11 0

Još otkako je Kaja Gerber stasala u devojku, a posebno otkako se bavi manekenstvom, svi ističu koliko liči na mamu

Kaja Gerber

Printscreen/Instagram

Kaja Gerber je nasledila majčinu lepotu, a to uključuje i prepoznatljivu smeđu kosu i velike tamne oči, ali njena nova boja kose donela je drastičnu promenu. 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaia (@kaiagerber)

 

Njena majka, Sindi Kraford nikada nije menjala boju kose. Bila je brineta tokom cele karijere i ostala to i danas. Smeđa kosa s pokojim prirodno svetlijim pramenom postala je njen prepoznatljiv znak. Maminu boju kose nasledila je i njezina kći, Kaja Gerber. Za koju se više ne može reći da gradi uspešnu manekensku karijeru - jer već je izgradila.

Kaja uspešno pliva između modnih pista, kampanja i naslovnica magazina. Definitivno je nasledila visinu, lepu građu i lepotu mame Sindi, uključujući i velike smeđe oči i smeđu kosu. Mnogo se puta pisalo kako supermodel i njena ćerka liče jedna drugoj kao jaje jajetu, a dokazivale su to i brojne zajedničke slike. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaia (@kaiagerber)

 

 

Međutim, mlada menekenka sad se odlučila za veliki zaokret, posvetlevšii drastično kosu. Kaja je po prvi put u životu postala plavuša. Izgleda da ju je zaintrigirao trend toplih plavih nijansi kose koji je sve popularniji ove godine, tačnije medeno plava kosa. 

 

 

 

Ova nijansa plave divno se presijava, a njeni topli tonovi idealni su ne samo za osobe tamne kose koje po prvi put žele probati plavu boju kose, nego i tamnijih tonova kože. Kaja se tako odrekla čokoladno smeđe kose kojoj je godinama bila verrna i nije progriješila. Mlada manekenka je novu boje kose predstavila na Instagramu.

 

 

Komentari (0)
Loading