Fatalna Rumunka se pojavila u bezobrazno drskoj haljini: Madalina Genea zapalila je crveni tepih

Olja Jelić Vesti 29.06.2023 16:50 0

Glumica rumunskog porekla Madalina Dijana Gena godinama živi u Italiji, a sada se pojavila na svetskoj premijeri filma "Deep Fear", na Mediteranskom filmskom festivalu na Malti.

Madalina Genea

Profimedia

Madalina Dijana Genea se na crvenom tepihu pojavila u skandaloznoj beloj haljini koja je imala izrez na bokovima, drugima i stomaku, a ispod koje nije imala donji veš. Ova haljina savršeno je istakla njene bujne obline i obradovala je njene fanove.

 

 

Ova glumica, koja trenutno važi za jednu od najzgodnijih žena na svetu, se ne libi da svoju savšenu figuru pokaže i na društvenim mrežama. Te se na njenom Instagram profilu mogu da se naći veoma provokativne slike na kojima se vidi da ova Rumunka nema nijednu manu.

 

 

Ova lepotica zaokuplja pažnju jačeg pola, a zna se da je bila u vezi sa velikim holivudskim facama kao što su Leonardo Dikaprio i Džerar Batler, a trenutno uživa u vezi sa jednim teniserom.

Ona je otišla na meč bugarskog tenisera Grigora Dimitrova, koji je jedan od bliskih prijatelja Novaka Đokovića, a ubtzo nakon toga počele su glasine da je baš on osvojio srce poznate glumice.

Madalina Genea

Printscreen/Instagram

 

Glasine su potvrđene, a njih dvoje sada uživaju u ljubavi.

Komentari (0)
Loading