Sestra od strica Jelene Đoković je poznata influenserka: Udata je za uspešnog sportistu

Olja Jelić Vesti 22.06.2023 12:30 1

Sestra od strica Jelene Đoković, Ana Bogdanović je takođe uspešna mlada žena

Ana Bogdanović

Printscreen/Instagram

Jelena Đoković, supruga našeg najboljeg tenisera ima uspešne sestre. Pored rođene sestre Marije Ristić, o kojoj smo već pisali, ima i sestru od strica Anu.

Sestra od strica Jelene Đoković, Ana Bogdanović je uspešna mlada žena, koja je uspešna blogerka i koju na Instagramu prati više od 11.600 ljudi. Ona je udata za košarkaša Luku Bogdanovića, nekadašnjeg igrača "Crvene zvezde", sa kojim ima sina Viktora. 

 

 

Par se venčao 2015. u Sremskoj Kamenici, a svadbi su prisustvovale i sestre Đoković/Ristić. Kum na venčanju bio je Nikola Peković, koji je jedno vreme zajedno sa Lukom nosio dres "Partizana". Luka je profesionalnu košarkašku karijeru završio 2017. godine, tako da je otad posvećen Ani i sinu Luki. 

 

 

Ana je veoma posvećena poslu blogerke, a na platformama se bavi različitim temama. Ona tako piše o modi, putovanjima i i zdravoj ishrani, dok se sve više prate njeni saveti o roditeljstvu. Sebe na Instagramu predstavlja kao motivacionog trenera i terapeuta koji "pomaže mamama da ne sagore, da izbace osećaj krivice i preplavljenosti", a takođe se predstavlja i kao holistički zdravstveni trener. 

 

 

Holizam je univerzalno shvatanje da organizam u fiziološkom, psihološkom i socijalnom smislu može da funkcioniše samo kao celina. Pojedinac se vidi kao "više od jednostavne sume sopstvenih delova", a problemi se posmatraju u širem kontekstu. Prihvatanje te orijentacije podrazumeva pristup koji integriše socijalne, kulturne, psihološke i fizičke uticaje na pojedinca ili problem.

 

 

 

Bogdanovićeva sebe opisuje kao „duhovnog džankija, majku i suprugu“, što ilustruju i fotografije koje nesebično deli sa fanovima. Na njenom profilu možete naći brojne zdrave, a opet ukusne recepte, poput tosta sa avokadom i lososom, salate od kelja i različitih smutija. Njene odevne kombinacije i modni saveti takođe nisu zanemarljivi.

Komentari (1)
Loading
Nije nego
22.06.2023 17:56

"... Udata je za uspešnog sportistu...". Znale cure gde ima para, pardon ljubavi. Da, ljubavi prema ugodnom zivotu.