Ko su naše slatke džepne Venere? Ove pevačice su najniže na srpskoj estradi, ali je o njihovoj harizmi suvišno i pričati, jedna je svima iznenađenje

Vesti 21.06.2023 17:30 0

One su male i slatke, a za pojedine niko ne bi rekao da nisu visoke ni 1.60

pevačice

Alo

 

Iako na televiziji sve pevačice, obučene u sjajne haljine i na visokim štiklama, izgledaju gotovo savršeno, nisu ni one lišene malih "nesavršenosti". U nekim slučajevima to se odnosi na njihovu visinu, dok druge mogu imati problema s kilogramima. Za neke od njih poznato je da su niske, dok se druge suočavaju s izazovom manjeg rasta i često se oslanjaju na visoke potpetice kao svakodnevno sredstvo.

POGLEDAJTE U GALERIJI KO SU NAŠE MALE DŽEPNE VENERE

Najniža pevačica na listi je Maja Nikolić, koja ima visinu od svega 156 centimetara. Možda je teško zamisliti, ali Dara Bubamara visoka je samo 158 centimetara. Dara je često isticala da nikada nije sanjala o tome da bude visoka devojka i da je veoma zadovoljna svojim izgledom.

Aleksandra Bursać se jednom prilikom čak kladio pred kamerama da ima 160 cm, ali je izgubila opkladu jer je njen stvarni rast 158 cm. Međutim, njena harizma i "slatkoća" nadmašuju bilo kakve fizičke karakteristike.

Pevačica Ana Sević uvek nosi visoke potpetice i često ističe svoje noge u mini suknjama, ali mnoge iznenađuje saznanje da je visoka samo 159 centimetara.

Aleksandra Mladenović se pojavila kao srpska Šakira u takmičenju "Zvezde Granda" i oduševila žiri svojim glasom i izgledom. Iako je visoka samo 160 cm, često je opisuju kao veoma atraktivnu devojku, kojoj ta visina uopšte ne smeta.

Mina Kostić je nazivaju Džepnom Venerom zbog svoje visine od 160 cm. Tu je i mala žena od velike slađa - Goca Lazarević.

Goca Tržan, jedna od najpoznatijih pevačica, ima visinu od 162 centimetra. Sandra Afrika, koju mnogi smatraju jednom od najzgodnijih cica na estradi, takođe ima visinu od 163 centimetra. Isto tako, popularna pevačica Ana Kokić takođe se nalazi na istoj visini od 163 centimetra.

Važno je zapamtiti da fizičke karakteristike, uključujući visinu, ne određuju vrednost ili talenat pevačice. Pevačice svih visina mogu izuzetno talentovano izvoditi svoju muziku i pružati zadovoljstvo publici, bez obzira na svoj rast.

Komentari (0)
Loading