I ona ume da pošalje sina na utakmicu u pogrešnom dresu: Majčinstvo je naučilo Hilari Daf da se nosi sa neuspehom

Olja Jelić Vesti 16.06.2023 20:52 0

I ona ume da pošalje sina na utakmicu u pogrešnom dresu

Hilari Daf

Shutterstock

Majčinstvo nije lako. Bez obzira na to koliko novca imate, koliko ste poznati i koliko je ljudi plaćeno da vam pomogne. Glumica Hilari Daf, majka troje dece, progovorila je iskreno o majčinstvu.

Biti roditelj, rekla je Hilari Daf za Shape, najpre ju je nateralo da nauči da se nosi sa neuspehom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hilary Duff (@hilaryduff)

 

„Morala sam da naučim da zaista dobro podnosim razočarenje u samu sebe“, rekla je ona. „Kada imate bebu, jednostavno ste opterećeni svim tim mogućnostima, zahtevima i znanjima. Ipak, mi smo i dalje samo ljudska bića, nismo nepogrešivi“.

Svaka od nas zna kako je to zabrljati i to u javnosti, pa i čuvena glumica. Ona je, recimo, svog najstarijeg sina Luka poslala na utakmicu u dresu pogrešne boje. Jednostavno, propustila je poruku u roditeljskoj grupi na WhatsAppu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hilary Duff (@hilaryduff)

 

„Imam još dvoje dece kojima je potrebna pažnja i tri psa, muž je bio van grada, upravo sam proslavila mamin 70. rođendan i bila sam pomalo mamurna… Znala sam sve okolnosti, ali i dalje sam se osećala loše i kao da nisam dobra majka“ priča Daf.

Dok Daf bez dlake na jeziku opisuje majčinstvo ipak priznaje da, kada izvede nešto dobro, oseća beskrajnu satisfakciju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hilary Duff (@hilaryduff)

 

 

„Jednostavno volim da gledam kako se moja deca formiraju u svoje jedinstveno ja“, rekla je ona. „Volim svoju glasnu porodicu sa haosom i ludilom, ljubavlju i neredom. Volim (roditeljstvo) sa svojim mužem. Volim da osećam da zagrljaji i maženje mogu sve učiniti boljim. Volim čak i dane kada se pitam, ‘Kako ćemo, uopšte, preživeti ovaj dan?’“ 

Komentari (0)
Loading