Ona nas često iznenadi modnim kombinacijama: Neobični letnji modni dodatak Sare Jo oduševio fanove

Olja Jelić Vesti 15.06.2023 13:15 0

Pevačica uživa na morskoj obali, a ovom objavom je oduševila sve

Ona nas često iznenadi modnim kombinacijama: Neobični letnji modni dodatak Sare Jo oduševio fanove

Printscreen/Instagram

Letnji modni dodatak Sare Jo je nešto što bismo svi želeli da imamo. Pevačica već neko vreme postavlja storije sa njenog putovanja na more u Crnoj Gori, a ovaj šešir je svima privukao pažnju.

Sara Jo je na svom profilu objavila fotografiju sa crno-belim pletenim šeširom koji je velikih razmera, pa pomalo liči koji je sigurno štiti od sunčevih zraka. Uz ovaj šešir koji je na krajevima iskrzan, pevačica je imala i takvu suknju kojoj se na slici nazire struk. Sara je uz ovakav zanimljivi stajling ukombinovala beli gornji deo kupaćeg kostima i bronzane karike. Šminka je bila u potpunosti svedena na minimum, a neko od fanova se i zapitao da li je u pitanju Džej Lo ili naša Sara Jo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Jo (@sarajoofficial)

 

Ovaj romantični dodatak nije jedini koji je neobičan, a veličanstven u Sarinim modnim kombinacijama. Ona nas često iznenadi modnim kombinacijama na kojima joj svi zavidimo, a koji njoj pristaju savršeno. Jedan od  zanimljivih stajlinga je svakako bio crni bodi sa zlatnim kopčama i čizmama u istom stilu. Zanimljivo je da je Sara ispod ovog bodija imala providni korset sa pojačanom delom u bikini zoni i u predelu grudi koji je imao zlatne tufne. Na ceo stajling, Sara je imala ogrtač sa crvenom postavom i velikom kragnom. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Jo (@sarajoofficial)

 

Odmah ubrzo, Sara se poigrala sa srebrno crnom kombinacijom u korsetu sa srebrnim lancima i neobičnim grudnjakom. Na crne rukavice Sara je stavila glomazne srebrne narukvice i na taj način ih istakla.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Jo (@sarajoofficial)

 

Komentari (0)
Loading