Crvena haljina Džej Lo od koje su se usijale mreže: Vatreno izdanje latino dive

Olja Jelić Vesti 14.06.2023 09:51 1

Poznata glumica i pevačica Dženifer Lopez godinama unazad nosi titulu jedne od najizazvonijih i seksepilnijih žena na javnoj sceni. Njena savršena linija dozvoljava joj da nosi najsmelije komade odeće.

Dženifer Lopez

Shutterstock

Crveno je boja ljubavi i strasti, a upravo za nju opredelila se lepa Dženifer Lopez. "Bronks diva" uspela je da ostavi bez daha svoje fanove objavom na Instagramu u kojoj je pokazala svoju izvajanu liniju.

Džej Lo je objavila fotografiju u prelepoj crvenoj haljini koja je komad koji mnoge žene mogu samo da sanjaju.

Pevačica je pozirala uz čašu pića iz svoje nove linije Delola, a svi pogledi bili su uprti u malu crvenu mini-haljinu sa detaljima od perja.

Haljina asimetričnog kroja sa obimnim volanima i izdignutim porubom koji se od kuka spušta nadole predstavlja veoma smeo komad koji mogu da nose samo one žene koje pucaju od samopouzdanja. Privlačna boja Amanita daje dodatni dodir drame.

 

 

Na prvoj slici ima seksi pogled, na drugoj je spustila pogled, ali treća zaslužuje posebnu pažnju.

Na poslednjoj fotografiji sesije Džej Lo pokazuje svoje celo telo, sa visokim potpeticama koje pomažu da joj noge izgledaju savršeno. Ove njene fotografije teraju nas da se zapitamo da li Dženifer Lopez zaista ima 53 godine.

 

Komentari (1)
Loading
zora
14.06.2023 11:19

Skoro smo je videli sa borama kao i svaka druga zena njenih godina, a danas su nestale. Vazno je da onaj ko je vidi svakog jutra prilikom budjenja zna kako izgleda .Drugi su obmanuti a i ko ih sisa kad veruju.