Stigle ga godine i klinke: Leonardo Dikapro zaprepastio izgledom u kupaćem, dok na svojoj jahti uživa u društvu lepotica

Slobodanka Ćorić Vesti 13.06.2023 16:36 0

Kad si Leonardo Dikaprio onda možeš da kažeš tim manekenkama da te baš briga šta one misle. Leonardo je pustio stomak i savršeno ga zabole šta ko misli o tome. On će i dalje uživati na svojoj jahti u društvu lepotica. Dok god snima fantastične filmove, nek radi čovek šta hoće

Stigle ga godine i klinke: Leonardo Dikapro zaprepastio izgledom u kupaćem, dok na svojoj jahti uživa u društvu lepotica

Profimedia

Leonardo Dikaprio je fantastičan glumac, ali budimo iskreni, nikad se nije preterano trudio da (van snimanja) trenira. Čuveni oskoravac se nikad nije bavio dijetama i estetskim lifestyle savetima kojih se holivudska elita drži kao najveće svetinje. Na jednoj privatnoj žurci Leonardo je pio i hvalio se nekim manekenkama kako on uopšte ne vežba. Izgleda devojke nisu bile impresionirane, smatrajući da nije baš da je savršeno građen i da ne mora da se potrudi malo.

Naivne manekenke koje se vrte oko njega ne shvataju da je on Leonardo Dikaprio i da ne mora da ustaje u cik zore da ga bičuje neki holivudski fitnes instruktor nakon čega bi trebalo da pije neke alge za detoksikaciju. Kada si Leonardo, možeš da ustaneš kad god hoćeš, pojedeš neko meksičko masno jelo pre ručka, a onda za ručak pojedeš buter pržen u masti. Jer zašto da ne?

Kad si Leonardo Dikaprio onda možeš da kažeš tim manekenkama da te baš briga šta one misle. Leonardo je pustio stomak i savršeno ga zabole šta ko misli o tome. On će i dalje uživati na svojoj jahti u društvu lepotica. Dok god snima fantastične filmove, nek radi čovek šta hoće!

Većinu devojaka s kojima se zabavljao vodio je preko leta na svoju jahtu, pa je tako njegova poslednja, zvanična, bivša Kamila Morone, s nje neprestano objavljivala slike i snimke.

Kao i svake godine, Leonardo je već na jahti - pre par nedelja su mu društvo pravili prijatelji, među kojima i kum, filmski Spajdermen Tobi Megvajer, prošle manekenka stara 22 godine Megan Roš, a ove nedelje su tu njegov otac, maćeha i nećaka. Navodno je sa njima na Kapri stigla i manekenka Điđi Hadid, s kojom je navodno zamenio Irinu Šajk, ali za sada nije viđena na jahti.

Paparaci su sada uspeli da ulove oskarovca u opuštenom izdanju, dok pliva, odmara, čita... i pokazuje da "su ga godine stigle" i da već ima stomačić i nosi naočare. 

 

Komentari (0)
Loading