Nju zovu kraljicom bikinija: Elizabet Harli u šestoj deceniji izgleda brutalno, a ovo je tajna njenog mladolikog izgleda

Olja Jelić Vesti 13.06.2023 10:43 0

Za Elizabet Harli vreme kao da je stalo

Elizabet Harli

Shutterstock

Većina ljudi verovatno bi samo prošaptala da je navršila 58 godina, no ne i slavna glumica Elizabet Liz Harli. Ona je ponosno uskočila u minijaturni bikini, digla ruke u vazduh na plaži na Maldivima i svojim mnogobrojnim pratiocima ponosno poručila: "Srećan miiii rođendan!"

 

 

Objava je lajkovana više od 97.000 puta, a među slavnima koji su joj poželeli sve najbolje bili su Trini Vudal, glumica i pevačica Petsi Kensit te glumac i voditelj Ričard Grant, koji je napisao: ‘Sretan rođendan, La Divina!‘

Glumica je ranije izjavila da svoj mladalački izgled održava tako što se šest puta dnevno maže hidratantnom kremom. Poznata je po zdravom načinu života i niko ne bi rekao da je u šestoj deceniji. Zovu je i kraljicom bikinija. 

 

 

Njen Instagram obiluje fotografijama u kupaćim kostimima različitih modela. Liz Harli je definitivno uzor i mnogo mlađim ženama kako da vode računa o svom izgledu i da budu ponosne na svoje godine. 

 

 

 

Komentari (0)
Loading