Nakon Prijatelja se POVUKAO: Svoju karijeru je zapostavio zbog nje, opaka bolest ih je samo ZBLIŽILA

Vesti 13.12.2021 08:51 0

Met Leblank, poznatiji kao Džoi je jednom prilikom objasnoio zašto provodi mnogo vremena sa svojom ćerkom

Nakon Prijatelja se POVUKAO: Svoju karijeru je zapostavio zbog nje, opaka bolest ih je samo ZBLIŽILA

Wikipedia

Met Leblank je mnogima omiljeni glumac iz serije Prijatelji, a dosta su ga ljudi i zavoleli nakon rijuniona ove serije prošle godine, gde za razliku od svojih kolega koji još uvek koliko toliko paze na svoj fizički izgled, popularni Džoi se pojavio kao teča na slavi sa viškom kilograma, i nosio ih je kako treba i kako želi. Met se u poslednje vreme u javnosti često pojavljuje sa ćerkom, zbog koje je ranije često odbijao uloge da bi se posvetio njenom lečenju.

Marina je rođena par meseci pre nego se završila serija Prijatelji. Met ju je čuvao od Holivuda, paparaca i realno malo o njoj se znalo do momenta kad je počela da se pojavljuje sa ocem u javnosti. Pred njen prvi rođendan, Marini je dijagnoza bila jedan oblik displazije, odnosno problem s mozgom. To je uticalo na njene motorne sposobnosti, a doktori nisu davali dobre prognoze.

Met je svo svoje vreme rešio da posveti njoj i njenom oporavku. Nakon danonoćnog rada sa doktorima pune dve godine, Marini se pak pojavilo poboljšanje. Danas sa 17 godina, Marina je zdrava devojčica, koja uskoro kreće na koledž, i Džoi ne može biti srećniji, što se vidi u njegovom poslednjem intervju, u kom nije skrivao sreću i radost zbog nje.

- Godinama nisam želeo da imam bilo kakav raspored, pa su i snimanja novih projekata trpela. Ali sve se isplatilo. Marina sada ima 17 godina i stanje joj je potpuno dobro. Najdraže mi je vreme provedeno s njom. Jako smo povezani i Marina je najbolje što mi se dogodilo u životu - rekao je Leblank u emisiji kod Keli Klarkson.

Metova priča je skroz atipčna u odnosu na ostale kolege iz serije. Na audiciju za ulogu Džoija došao je sa 11 dolara u džepu. Za razliku od drugih ''Prijatelja'', nije gradio veliku karijeru, već je i posle ostao u liku Džoija, u istoimenoj, ruku na srce neuspešnoj seriji, da bi dvadesetak godina kasnije u seriji Episodes glumio samog sebe. I pored toga, i dalje svi znamo njega i volimo ga jer je car.

Komentari (0)
Loading