Ljudi bez DAHA gledaju u trbušnjake Dženifer Aniston: Zapanje se tek kad čuju kako izgleda njen plan ishrane

Vesti 10.06.2023 13:15 0

Poznato je da Dženifer Aniston održava figuru godinama, već je godinama posvećena zdravoj ishrani i treninzima.

dženifer aniston

Shutterstock

Čuvena glumica Dženifer Aniston (54) pokazala je pratiocima kako vežba i oduševila svojim izvajanim trbušnjacima. 'Lepa si', 'Svake godine si sve lepša, kako je to moguće?', 'Izgledaš zanosno' samo su neki od komentara ispod objave.

Poznato je da Aniston ovu figuru nije dobila tek tako, već je godinama posvećena zdravoj ishrani i treninzima. Jednom je priznala da vežba pet puta nedeljno i da obično sledi striktan plan vežbanja '15-15-15', koji uključuje 15 minuta na biciklu, eliptici i traci za trčanje. Pored toga, ide u boks i bavi se jogom. Takođe je veoma stroga u pogledu ishrane - uglavnom konzumira organsko voće i povrće i hranu sa niskim sadržajem šećera. Ona se oslanja i na samokontrolu: dovoljno je da pojede komadić čipsa ili jednu kockicu čokolade i osećaće se zadovoljno.

 


„Ono što unosimo u svoje telo može imati veliki uticaj na naše raspoloženje, ne radi se samo o ishrani i mentalnoj nezi. Oduvek sam bila svesna šta unosim u svoje telo i kako vodim računa o sebi – ne samo da bih izgledala sjajno u farmerkama, već i zbog dugovečnosti, zdravlja kostiju, mišića, mozga...', zaključila je glumica. . Jednom je sa Elle podelila pametan trik koji koristi da suzbije apetit do ručka. „Čim ustanem, popijem toplu vodu sa limunom, pa smuti ili avokado sa jajima. To je moje omiljeno jelo. U to dodam malo kokosovog ulja. Ponekad jedem žitarice sa bananom ili ovsene pahuljice sa belancetom - rekla je zvezda 'Prijatelja'.

 

 

dženifer aniston

Printscreen/Instagram

 

 


Inače, nedavno je otkriveno da je slavna glumica 10 godina svaki dan jela istu salatu. Na snimanju filma 'Prijatelji' provela je ručak sa kolegama Kortni Koks i Lizom Kudrou i uvek je donela salatu da podeli sa njima. Pravila ga je od bulgura, crvenog luka, krastavaca i feta sira i nije stavljala nikakav preliv. Vremenom su Kortni i Liza počele da je zovu „Dženiferina salata“.

Komentari (0)
Loading