Imao je turbulentne veze sa najlepšim ženama na svetu: Holivudski glumac sada uživa sa 20 godina mlađom koleginicom

Vesti 10.06.2023 10:25 0

Glumac Šon Pen je viđen u Italiji sa svojom novom devojkom Olgom Korotjajevom.

šon pen

Profimedia

Na slikama koje su obišle svet, vidi se kako glumac uživa i grli svoju izabranicu, takođe glumicu.

Olga je ukrajinska glumica poznata po ulogama u filmovima "Le bonheur", "Banking District" i "Blast" i 20 godina mlađa od Šona.

Paparaco fotografi su uslikali zaljubljeni par tokom odmora u Italiji, a kako je moglo da se vidi na fotografijama, sve vreme su uživali i nisu propuštali priliku da iskažu svoju ljubav.

Za šetnju po Rimu odabrali su ležerne stajlinge, pa su tako oboje bili u farmericama i sportskim majicama.

Par je prvi put viđen zajedno prošle nedelje na romantičnoj večeri u Malibuu, a ovim izlaskom potvrdili su svoju ljubav.

 

Za sada nije poznata kada su Olga i Šon Pen počeli da se zabavljaju, ali se smatra da je veza novijeg datuma budući da je Šon Pen u januaru viđen na sastanku sa 33-godišnjom Tarkom Rasel.

Glumac se prošle godine razveo od 32-godišnje Lejle Džordž s kojom je bio u vezi od 2016. godine, ali su se venčali tek 2020. 

Pre nje, Šon Pen je bio u braku sa Madonom, a nok toga sa Robin Rajt od 1996. do 2010. godine. Iako je sa Madonom danas u prijateljskim odnosima, bračni krah s drugom suprugom – glumicom Robin Rajt – nije završio u prijateljstvu.

Pen je bio i u kratkoj vezi sa supermodelom Petrom Nemcovom 2008. godine, a dovodili su ga u vezi i sa Skarlet Johanson. Šon Pen je osvojio i Šarliz Teron, za koju je pričao da je ljubav njegovog života i mnogi su verovali da će njihova veza biti krunisana brakom. Ipak, ona ga je ostavila, a spekulisalo se da je to učinila jer je slavni glumac bio neveran.

Komentari (0)
Loading