Rodila je četvrto dete i izgleda kao boginja: Instruktor Blejk Lajvli otkrio kako glumica održava liniju

Vesti 10.06.2023 09:33 0

Glumica Blejk Lajvli trenutno se sprema za novu ulogu, a pošto se porodila pre šest meseci, vredno trenira i održava fizičku formu u slobodno vreme.

blejk lajvli

Profimedia

Nije strano da Lajvli već više od 10 godina vežba uz pomoć poznatog fitnes trenera Don Saladina. Upravo njen trener sada otkriva tajnu njenog izgleda uz program pod nazivom  "Treniraj kao Blejk“.

Saladino navodi da podstiče ljude da konzumiraju više hrane i da se ne opterećuju kilogramima prikazanim na vagi. On ne veruje u izbacivanje hrane koju volite ili u pokušaje da uradite neke nedostižne vežbe u teretani.


"Nikada ne radimo ništa nezdravo. Realnost je da možete biti 10 kilograma teži, ali kada se skinete da izgledate upravo onako kako želite da izgledate goli", objasnio je Saladino.

 

Njegov program „Train Like Blake” traje šest nedelja i dizajniran je za sagorevanje masti i izgradnju mišića. Pored toga, on navodi da radi na tome da njegovi klijenti zadrže visok nivo energije na duži rok kao ključnu tačku. Ovaj režim se smatra lakim za održavanje jer ne zahteva nikakve eliminacije iz ishrane, a veoma je popularan među poznatim ličnostima koje treniraju sa Don Saladinom. Neke od zvezda koje praktikuju ovaj režim su Emili Blant, Sindi Kraford i En Hatavej.
 

Komentari (0)
Loading