Kralj Čarls je osmislio savršen poklon za unuku: Ovo je Harijev odgovor, poslao je upozorenje i objasnio šta je za njih prihvatljivo

Vesti 09.06.2023 22:00 0

Iako je kralj Čarls III želeo da daruje unuci za 2. rođendan nešto o čemu maštaju mnoga deca, njegov sin Hari je to odbio

Kralj Čarls je osmislio savršen poklon za unuku: Ovo je Harijev odgovor, poslao je upozorenje i objasnio šta je za njih prihvatljivo

Shutterstock

Princ Hari i Megan Markl proslavili su pre nekoliko dana drugi rođendan ćerkice princeze Lilibet Dajane u svom domu u Montesitu, piše Glossy.

Iako je proslava održana u njihovoj vili i u krugu najbližih, devojčica je dobila mnogo vrednih poklona, a medijima je zapalo za oko da britanska kraljevska porodica nije zvanično čestitala rođendan maloj Lilibet.

To, ipak, ne znači da ona nije dobila poklone od Harijeve porodice, a američki mediji sada javljaju da je princ "upozorio oca" šta bi mogao da pošalje unuci.

Izvor blizak Bakingemskoj palati otkrio je da je kralj Čarls III "razgledao kućice za igru", slične onima koje su njegova majka kraljica Elizabeta i tetka princeza Margaret imale kao devojčice.


– Želi da pokloni Lili nešto što će koristiti i biti samo njeno – rekao je izvor blizak Kruni. – Pamtiće to zauvek, a to će biti veliko iznenađenje.

Međutim, Lilibetinom ocu princu Hariju to nije po volji, tvrde mediji i pišu da je on naglasio Čarlsu šta je za njegov dom prihvatljiv dar.

– Hari je upozorio Čarlsa da poklon treba da bude manje ekstravagantan – kaže neimenovani izvor.


Nije poznato šta je na kraju princeza Lilibet dobila od deke, koji ju je video samo jednom, dok je kao beba boravila u Engleskoj.


Podsetimo, princ Hari sa suprugom Megan Markl već neko vreme živi u Americi, gde odgajaju četvorogodišnjeg sina Arčija i ćerku Lilibet, koja je i došla na svet u Kaliforniji.

Komentari (0)
Loading