Sve je iznenadila: Trudna devojka Al Paćina donela odluku koju niko nije očekivao

Vesti 03.06.2023 21:32 1

Pre nekoliko dana nas je iznenadila vest da je devojka Al Paćina u drugom stanju, a sada svakodnevno isplivavaju nove informacije u vezi sa ovim interesantnim parom

profimedia

Profimedia

Kako su mediji preneli, ove vesti su iznenadile i glumca koji je sve saznao nedavno, a njegova devojka Nur Alfalah je već u 8. mesecu trudnoće.

Budući da je su vest prilično iznenađujuća, priča se da Al tražio da 29-godišnja Nur uradi test očinstva, što je ona oberučke prihvatila.

- Ona je godinama želela da ima bebu i Al ne može biti srećniji. On voli Nur i osećaj je obostran - objasnio je prijatelj para.

Međutim, sada su se pojavile nove vesti, a to je da je Nur Alfalah zabranila bivšoj devojci Ala Paćina i njegovoj bliskoj prijateljici Lusili Soli da posećuje njihov dom u Los Anđelesu, prenosi Daily Mail.

Naime, otkako je svet obišla vest o trudnoći devojke Ala Paćina pojavile su se razne glasine i spekulacije o njima i celoj situaciji, a izgleda da je iznenadna objava para ozbiljno uticala i na još jednu od Alovih najbližih veza, sa njegovom bivšom devojkom i bliskom prijateljicom Lusilom (47)

Prema izvoru bliskom glumici - koja je izlazila sa Alom četiri godine pre nego što su se rastali 2015. godine - Nur je zabranila Lusili da dođe u kuću slavne zvezde, gde ona trenutno živi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Noor (@nooralfallah)

 

- Tokom poslednjih nekoliko meseci, njena veza sa Alom postala je ozbiljnija – i Lusili je postalo sve teže da se suoči sa Alom. Nur pokušava da drži Lusilu dalje od Ala - rekao je izvor. 


Lusila i Al su svoju vezu prekinuli pre 8 godina, ali su ostali bliski, a čak se glumac i dalje smatra veoma bitnim u životu Lusiline ćerke, Kamile Morone. 

 

Lusila i Al često provode vreme zajedno, a izvor blizak Daily Mailu ih opisuje kao "najbolje prijatelje".

Kako prenose strani mediji, Lusila je očajna novim razvojem događaja, pa sepreselila iz Kalifornije u Njujork kako bi bila bliže svojoj ćerki. 

- Tenzije između Lusile i Nur su porasle poslednjih meseci uz ogorčenost koja izvire sa obe strane - rekao je izvor.

- Sada se Lusila iznenada preselila 5.000 km od svog bivšeg - što se poklapa sa saznanjem da će Al ponovo postati otac - kaže izvor. 

Komentari (1)
Loading
realnost
04.06.2023 08:47

Obezbedila se za ceo život, a i za unučiće! Al Paćinu se može, on je sve postigao u životu i ma dovoljno da može još petoro dece da izdržava, a istina je da ova promućurna devojka ima dobar želudac !