"Holivudska slatkica" je najbogatija GLUMICA na svetu: Kada je ljubav u pitanju uopšte nema sreće

Vesti 02.06.2023 15:25 0

Magazin Forbs objavio je listu najbogatijih žena u Americi, a glumica Riz Viterspun zauzela je 59. mesto, između Doli Parton i Barbare Strejsend.

profimedia

Profimedia

Riz Viterspun je zvanično postala najbogatija glumica na svetu prema magazinu Forbs. Naime, taj časopis je objavio listu najbogatijih žena Amerike, na kojoj je glumica zauzela 59. mesto, između Doli Parton i Barbare Strejsend. Bogatstvo Riz Viterspun se procenjuje na 440 miliona dolara. Karijeru je započela kao glumica, ali je 2016. osnovala medijsku kompaniju Hello Sunshine, koja je producirala nagrađivane filmove i TV emisije, uključujući 'Gone Girl', 'Big Little Lies', 'Daisi & The Sik' i 'Little Vatre svuda'.

Riz je bila nezadovoljna ulogama koje su joj bile ponuđene. Stoga je zajedno sa producentom Brunom Papandreom pokrenula produkcijsku kuću Pacific Standard, danas prijateljsku kuću Hello Sunshine. Pre dve godine prodala je Hello Sunshine medijskoj kompaniji koju podržava Blackstone za 900 miliona dolara. Danas poseduje 18 odsto udela u kompaniji. Pokrenula je i književni klub Reese's Book Club. Dobila je 1,2 miliona dolara za glavnu ulogu i produkciju 'The Morning Shov' emitovanog na Apple TV+.

U ljubavi nema toliko sreće. Početkom aprila objavljeno je da se razvodi od supruga Džima Tota posle 11 godina braka. Ovo nije prvi bračni brodolom glumice najpoznatijoj po ulozi u filmu 'Plavuša sa Harvarda'. Prvog supruga Rajana Filipa upoznala je na 21. rođendan, a nakon toga su zajedno glumili u filmu 'Okrutne namere'.


Venčali su se 1999. i dobili ćerku Avu (22) i sina Dikona (18). Obožavaoci su bili iznenađeni vestima kada su 2006. godine podneli zahtev za razvod, a ubrzo su stigle glasine da je varao Riz sa koleginicom iz serije "Stop-Loss" Ebi Korniš.

 

Par je raskinuo 2010. Posle Rajana, Riz je pronašla sreću sa lovcem na talente Džimom Totom (51), a 2012. su dobili sina Tenesija. Par se upoznao na zabavi u januaru 2010. ubrzo nakon što je raskinula sa Jakeom Gillenhaalom. Glumica je u intervjuu za Elle otkrila da se njihov susret 'dogodio iz vedra neba'. Naime, neki muškarac je pucao na nju i sramotio se, a onda je Džim došao do njih.

„Rekao mi je: 'Izvinjavam se zbog mog prijatelja. Upravo je raskinuo s nekim'. Džim je zaista dobar prijatelj, izvukao ga je iz te situacije. On je jednostavno takav, veoma dobra osoba", rekla je Viterspun.

 

 

Par se verio za manje od godinu dana i obavili intimno venčanje 26. marta 2011. Proveli su 11 godina kao skladan bračni par, zbog čega su mnogi bili iznenađeni kada su 21. marta, samo pet dana pre 12. godišnjice braka, objavili da su odlučili da se razvedu. „Imamo novosti u privatnom životu koje želimo da podelimo. Uz puno pažnje i obzira, doneli smo tešku odluku da se razvedemo. Uživali smo u toliko divnih godina zajedno i nastavljamo sa dubokom ljubavlju, dobrotom i uzajamnim poštovanjem prema svemu što smo zajedno stvorili“, navodi se u zajedničkom saopštenju.

Prema TMZ-u, koji je imao pristup sudskim dokumentima, Riz je podnela zahtev za razvod, navodeći kao razlog "nepomirljive razlike". Takođe je navela da žele da dele starateljstvo nad sinom Tenesijem, koji je rođen u septembru 2012. godine. Izvor blizak paru otkrio je magazinu People da su se njih dvoje sporazumno razveli.


„To je bila zajednička odluka, a oni su takođe posvećeni zajedničkom roditeljstvu. Mnogo su uložili u svoju porodicu i trude se da ovo prođe što je moguće lakše za sve“, tvrdi izvor. Drugi izvor im je otkrio da se ljubavna veza između para jednostavno izgubila. Sve manje vremena su provodili zajedno i osećanja su nestala“, rekao je on.
 

Komentari (0)
Loading