Za njima uzdišu žene širom sveta: Oni su najbolji frajeri Italije, spoj mediteranske lepote i neodoljivog šarma

Olja Jelić Vesti 01.06.2023 16:36 0

Oni su spoj mediteranskog temperamenta i čiste elegancije, a zbog fizičkog izgleda važe za najpoželjnije Italijane

Za njima uzdišu žene širom sveta: Oni su najbolji frajeri Italije, spoj mediteranske lepote i neodoljivog šarma

Printscreen/Instagram

Oni važe za najpoželjnije Italijane. 

Mikele Morone

Mikele Morone je pažnju ženske publike privukao je ulogom Masima Toričelija u erostskoj drami "365 dana". Osim što glumi, Morone je svestrani umetnik koji se bavi modelingom, modnim dizajnom i muzikom. Rođen je na jugu Italije i jedan je od najpoželjnijih muškaraca.

 

 

Simon Susina

Još jedan muškarac koji je ženska srca osvojio ulogom u drugom delu erotske drame "365 dana". Upravo ga je uloga u pomenutom filmu vinula u zvezde, ali mu je omogućila i titulu jednog od najpoželjnijih Italijana. Rođen u Rimu, ovome 29-godišnjaku filmska, ali i modna industrija predviđaju uspehe.

 

 

Damijano David

Frontmen grupe "Moneskin" koji je 2021. godine odneo pobedu na "Evrosongu" i time stekao svetsku slavu. Damijano je po svim karakteristikama buntovnik i umetnik koji neguje alternativni stil - kako u muzici, tako i u načinu oblačenja. Na žalost mnogih, već je pet godina u vezi sa italijanskom manekenkom i influenserkom Giorgijom Soleri.

 

 

Mariano di Vaio

On je italijanski bloger, modni dizajner i glumac, a jedno vreme je bio i brend ambasador za modne kuće Hugo Bos, Dolče i Gabana, Kalvin Klein. Ovaj 34-godišnjak je već pet godina u braku sa Italijankom Eleonorom Brunači sa kojom ima četvoro dece.

 

 

 

Komentari (0)
Loading