Kraljica Ranija je još jednom dokazala da je najlepše obučena žena: Savršena haljina za žene u pedesetim!

Vesti 29.05.2023 16:00 0

Jordanska kraljica Ranija važi za jednu od najbolje obučenih žena sveta, a to nam redovno i dokazuje u najrazličitijim prilikama. Nedavno se pojavila na maturi svog najmlađeg sina, princa Hašema, izabravši vrlo elegantnu, prigodnu modnu kombinaciju.

Kraljica Ranija je još jednom dokazala da je najlepše obučena žena: Savršena haljina za žene u pedesetim!

Profimedia

Kraljica Ranija je zablistala je u vrlo interesantnom, živopisnom izdanju koje i te kako privlači poglede, a opet je vrlo odmereno i sofisticirano.

Ranije je izabrala toaletu sve poznatije kolumbijske dizajnerke Johane Ortiz, a radi se o svilenoj haljini u kombinaciji upečatljive bordo i boje jorgovana. Bordo deo zapravo ima "nevidljivi" print koji daje posebnu draž i bogatstvo tkanini, dok je svetloljubičasti deo kreacije ukrašen diskretnom šarom cveta.

 

 

Samu haljinu krase rol kragna, midi dužina i širok kaiš oko struka, a odličan je izbor za sve dame vitke figure u zrelijim godinama. Istovremeno je otmena i efektna, nenapadna, a izdvaja iz mase.

 

 

Ranija ju je upotpunila bordo kožnom tašnom srednje veličine sa potpisom modne kuće "Saint Laurent", te Dior salonkama u nežnoroze boji i efeketnim, visećim minđušama.

 

Komentari (0)
Loading