Pevačica Dua Lipa smuvala 14 godina STARIJEG frajera: Dok oni uživaju, njen BIVŠI javno umire od besa!

Vesti 27.05.2023 15:00 0

Pevačica albanskog porekla Dua Lipa nedavno je uslikana u društvu novog dečka, a prema pisanjima "Dejli Mejla", reč je o francuskom reditelju Romainu Gavrasu

Pevačica Dua Lipa smuvala 14 godina STARIJEG frajera: Dok oni uživaju, njen BIVŠI javno umire od besa!

Profimedia

Pevačica albanskog porekla Dua Lipa (27) nedavno je uslikana u društvu novog dečka, a prema pisanjima "Dejli Mejla", reč je o francuskom reditelju Romainu Gavrasu (41).

Međutim, sada je sve potvrđeno jer su se zajedno pojavili u Kanu. 

Ipak, sada najviše njene fanove plaši pevačicin bivši, Anvar Hadid (23) jer se ponaša veoma čudno od kako je saznao za novi par. 

Anvar, koji nije precizirao kome je objava bila namenjena, objavio je selfi uz uznemirujuću poruku: "Pokušavam da ga ne pronađem i ne ubijem".

Mlađi brat poznatih manekenki Điđi (28) i Bele Hadid viđen je u šetnji s prijateljima samo nekoliko sati nakon "poruka".

Inače, Anvarova i Duina dvogodišnja veza završila se 2021. godine, a The Sun je objavio im je veza bila poljuljana  jer su bili previše odvojeni. Pevačica albanskog porekla je godinama bila bliska prijateljica njegovih sestara.

Još u martu izvori su tvrdili da su Lipa i Gavras izgledali zaljubljenije no ikad na francuskoj rivijeri, "u tišini upoznavali mesecima".

- Uživali su u zajedničkom vremenu. Par je upoznao svoje bliske krugove ljudi tokom praznika i imaju puno toga zajedničkog - rekao je izvor za The Sun.

Režiser je prethodno ljubio i pevačicu Ritu Oru, pa se čini kako je slab na devojke sa Balkana, jer je Rita rođena u Prištini.

 

Komentari (0)
Loading