Leži na dušeku i obara rekord: Majli Sajrus u neobičnom izdanju u novom spotu, privukla svu pažnju sveta

Vesti 22.05.2023 19:30 0

Majli Sajrus na svom Instagram profilu podelila tizer gde leži u toplesu na ogromnom krevetu, najavila spot za pesmu sa poslednjeg albuma

Majli

Printscreen/Instagram

 

"Muzički video. Sutra. U podne" Ova jednostavna, ali izuzetno uzbudljiva najava Majli Sajrus na svom Instagram profilu izazvala je lavinu uzbuđenja među njenim obožavaocima. Tizer za pesmu "Jaded" s njenog najnovijeg albuma, koji je bio objavljen 16. maja, prikazuje Majli kako leži u toplesu na ogromnom krevetu, sasvim izazovna i samouverena.

 

 

Njen album "Endless Summer Vacation" se nalazi u punom zamahu, a Majli je pre pet dana zabeležila impresivna dostignuća, nadmašivši rekorde koje su postavili Harry Styles sa pesmom "As It Was" i Džastin Biber sa pesmom "Stay". Njena pesma "Flowers" postala je vodeći singl na osmom albumu, a za samo 112 dana ostvarila je neverovatnih milijardu strimova na Spotify platformi. To je dostignuće koje svedoči o nepokolebljivom magnetizmu i značaju Mileyinog stvaralaštva.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus)

 

Osim broja strimova, pesma "Flowers" je dominirala na prestižnoj Bilbordovoj listi Hot100 punih osam nedelja. Ovo je najduži period na vrhu liste za ženskog izvođača od trenutka kada je Adelin hit "Easy On Me" zapalio svetsku scenu 2021. godine. Majli Sajrus ne samo da je uspela osvojiti srca publike, već je i učvrstila svoje mesto kao izvanredna umetnica koja izaziva uzbuđenje i postiže vanredne uspehe.

S nestrpljenjem očekujemo izlazak njenog najnovijeg albuma, koji će nam pružiti još više muzičkih bisera i unapređenih umetničkih vizija. "Jaded" muzički video donosi obećanje o vizuelnom spektaklu koji će nas zasigurno ostaviti bez daha. Majli Sajrus nastavlja da nas očarava svojom strašću, talentom i beskompromisnom umetničkom vizijom, i jedva čekamo da istražimo svet koji ona stvara.

 

Komentari (0)
Loading