Dženifer Lopez u svom pravom izdanju: Pločica nigde, stomak ne uvlači, a lepši džemper nosile su naše babe!

Vesti 20.05.2023 16:35 0

Dženifer Lopez nije se nadala da će je paparaci uslikati u kežual izdanju na putu do kancelarije, a oštrom oku ljudi nije promaklo ni to koliko se njeno telo razlikuje uživo i na mrežama.

Dženifer Lopez

Shutterstock

Pop divu Dženifer Lopez navikli smo da uvek vidimo tip-top sređenu, nevezano da li je u kežual šetnji sa Benom, ili na crvenom tepihu. Ipak, i Džej Lo je samo žena od krvi i mesa, i ona, kao i svi, ima dane kada jednostavno nema snage da se posebno doteruje, posebno kada misli da će uspeti da se provuče i pobegne od paparaca.

Međutim, kada ste zvezda kao što je latino pevačica i glumica, šanse da vas ne fotografišu uglavnom su ravne nuli, što je i poslednji put bio slučaj. 

Naime, paparaci su Lopezovu uslikali dok je išla do kancelarije, kada je mislila da je niko neće videti. Uz top belu majicu obukla je široke farmerke i obične bele patike, dok je preko nabacila debeli džemeper sa inicijalima, a na licu nije imala šminke, niti je bila isfenirana. 

No, njen izgled nije se svima dopao. Jedan od najčešćih komentara ticao se upravo džempera, te su mnogi pisali na mrežama da su "njihove babe nosile lepši". 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by jlo (@jlo.stylee)

 

Međutim, to nije sve što je ljudima privuklo pažnju. Naime, iako je bilo primetno da je Džej Lo umorna, njena koža je ipak izgledala fantastično nimalo odavajući njene prave godine. No, potpuno je druga priča bila sa stomakom. 

Dok je na mrežama sve zategnuto kao praćka, te trunku viška nema, uživo je, čini se, potpuno druga priča. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 

Da, njena linija je i dalje na zavidnom nivou, ali je primetno da se prosto i jednostavno, u poslednje vreme nešto više zaigrala u fotošopu kada je reč o Instagramu i sa steznicima kada se radi o izdanjima na crvenom tepihu. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by jlo (@jlo.stylee)

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading