Pričalo se da su je alkohol i plastične operacije uništili: Pojavila se u Kanu i pokazala da je najlepša bivša prva dama!

Vesti 20.05.2023 11:35 1

Karla Bruni, bivša prva dama Francuske juče se pojavila u Kanu u glamuroznoj haljini i sa neverovatno lepim nakitom, kose dugo i sjajne i zategnutog lica.

Pričalo se da su je alkohol i plastične operacije uništili: Pojavila se u Kanu i pokazala da je najlepša bivša prva dama!

Profimedia

Kanski festival sinoć je ulepšan još jednim prisustvom neverovatno glamurozne dame. U pitanju je Karla Bruni, nekadašnja prva dama Francuske. Ona se na crvenom tepihu pojavila u kratkoj srebrnoj haljini koja je bila tu da bi pokazala njenu zanosnu liniju, ali i nakit koji je Karla nosila.

 

 

Nekada je 52-godišnja Karla Bruni bila top-model, kantautor i pevačica. Danas je supruga bivšeg francuskog predsednika, ali i dalje snima albume. Italijanku je nekada krasila zadivljujuća lepota, ali nažalost, podlegla je brojnim operacijama, botoksu i sličnom, ali sve se to isplatilo, jer Karla i danas ima zadivljujuću lepotu. U braku sa Sarkozijem je od 2008. godine. Njeni medijski istupi danas su vrlo retki, pa je sve iznenadio njeno pojavljivanje na sinoćnoj ceremoniji.

Karla je postala model u 19. godini, a radila je kampanje za Dior, Živanši, Ges, Šanel, Karla Lagerfilda, Džona Galijana, Versaće. Bila je 20 najplaćenijih manekenki na svetu sa zaradom od skoro 8 miliona dolara godišnje.

 

 

Pre Sarkozija, Karla se zabavljala sa Erikom Kleptonom i Mikom Džegerom. Volela je žurke i sve ostalo što obično ide uz njih… Slikala se gola, a kada se udala za tadašnjeg predsednika Francuske pojavila se njena slika na kojoj je gola koja je prodata za 91.000 dolara.

Upravo ta fotografija je "isplivala" kada je Karla bila u službenoj poseti sa mužem u Velikoj Britaniji.

 

 

Ali danas Karla kao da je sasvim uspela da "opere" svoj ugled i većina je smatra za vrlo uzornu suprugu bivšeg predsedika Sarkozija.

Komentari (1)
Loading
zora
23.05.2023 07:19

Kose duge i sjajne.....?