Rijana broji sitno do POROĐAJA, ali provokativne fotografije ne izostaju: Pozirala je polugola, fanovi su oduševljeni

Z. Tucović Vesti 20.05.2023 08:30 0

Pop zvezda Rijana privukla je pažnju fotografijama na kojima se vidi njen trudnički stomak.

Rijana

Shutterstock

Naime, pevačica je na svom Instagram profilu podelila fotografije na kojima pozira samo u gaćicama i sa puno nakita dok rukama prekriva grudi. Kako navodi, to su  fotografije iz njene prve trudnoće.

"Evo male serije koju zovem 'protrljajte grudi' u čast moje prve trudnoće, prihvatajući majčinstvo kao magiju koju je ovo telo stvorilo. On iznutra nije imao pojma koliko je luda njegova mama", napisala je u objavi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)Ova 35-godišnja zvezda tokom prve trudnoće često je privlačila pažnju svojim smelim izdanjima gde je ponosno pokazivala svoj trudnički stomak. Ali mišljenja su bila podeljena. Mnogi su smatrali da je tokom trudnoće preterala sa svojim modnim kombinacijama. Podsećamo, Rijana je najavila drugu trudnoću na nastupu Superboula koji je održan u februaru ove godine. Njena trudnoća je iznenadila fanove, pošto je u maju prošle godine postala majka. Ona je tada medijima rekla da nije planirala prvu trudnoću, a kada je druga trudnoća u pitanju, ona takođe krije detalje.

 
Komentari (0)
Loading